Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 dan kırma ofansif bir 8 olup defansif meziyetleri az olan bir oyuncu bizim oyunumuzda 2 li orta sahada nasıl tam olarak oynayabilir rtaş? 40 50 metrelik bosluklar veriyoruz bunu ileri geri ,koşacak top kapacak vs dinamik bir adam degil. Driplingle topta çikartmıyor, pasla çikartiyor, ama sorun şu ki biz pasla çikmiyoruz. Orta sahada bir setimiz vs yok bypass ediyoruz direk kaleye gitmeye çalısarak yani pas ritmini belirleyen , dagitimi saglayan biri de olamaz bizim oynadıgımız oyunda e profil olarak yanlış bir isim işte dolasıyla iyi oyuncu olsa bile.
Konus hocam konus biz az dil dökmedik anlatamiyoruz artik

başakşehir'e 7-0 saplayıp moda girdiğimiz gibi bir maça ve birkaç transfere ihtiyacımız var.

hoca yönetim falan kovmak kolay da öyle havlu atıp sene sonu ben caddede korna sesinden uyuyamazsam kafayı yerim. 11 seneyi çöpe atamayız, kanaryamın bu serisini sürdürmek boynumuzun borcu.

10 dan kırma ofansif bir 8 olup defansif meziyetleri az olan bir oyuncu bizim oyunumuzda 2 li orta sahada nasıl tam olarak oynayabilir rtaş? 40 50 metrelik bosluklar veriyoruz bunu ileri geri ,koşacak top kapacak vs dinamik bir adam degil. Driplingle topta çikartmıyor, pasla çikartiyor, ama sorun şu ki biz pasla çikmiyoruz. Orta sahada bir setimiz vs yok bypass ediyoruz direk kaleye gitmeye çalısarak yani pas ritmini belirleyen , dagitimi saglayan biri de olamaz bizim oynadıgımız oyunda e profil olarak yanlış bir isim işte dolasıyla iyi oyuncu olsa bile.
Beklerde ve kanatlarda dinamik, iki yönlü oyuncular kullanırsın Sara'yı da Pirlo misali oyunun merkezi yaparsın mis gibi 6 oynar. Her şey oyun planında biter. Bu rolde oynamış adam daha önce zaten.

Yav şu 8 10 6 ıvır zıvır ne bıktırdı beni yav. 10 sene önce forvet arkası ön libero falan konuşurduk, ne gol beklentisi vardı ne başka bir şey. Kimse maç sonu istatistiklere bile bakmazdi, bk ettiler futbolu

hocanın 8 no açıklaması büyük talihsizlik

kimle neden atışıyorsun boş yere, öyle düşünmüyorsan bile bu şekilde saçma sapan dile getirmeye ne gerek var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt