Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav şu 8 10 6 ıvır zıvır ne bıktırdı beni yav. 10 sene önce forvet arkası ön libero falan konuşurduk, ne gol beklentisi vardı ne başka bir şey. Kimse maç sonu istatistiklere bile bakmazdi, bk ettiler futbolu
Bu xG işini çıkarana çok sövüyorum içeriye çevrilen topta boş kale topu ıskalasan kaç xG yazıyorlar mesela?

Beklerde ve kanatlarda dinamik, iki yönlü oyuncular kullanırsın Sara'yı da Pirlo misali oyunun merkezi yaparsın mis gibi 6 oynar. Her şey oyun planında biter. Bu rolde oynamış adam daha önce zaten.
Evet ama ben bizim şuan ki oyunumuza göre söyledim. Ne yapsakta kötü olmaz dediklerin dışinda 4-3-3 de iki 8 den biri olarakta iyi oynar. 4-2-3-1 de 8 ve 6 nın önunde 10 olarakta.

Evet ama ben bizim şuan ki oyunumuza göre söyledim. Ne yapsakta kötü olmaz dediklerin dışinda 4-3-3 de iki 8 den biri olarakta iyi oynar. 4-2-3-1 de 8 ve 6 nın önunde 10 olarakta.
Orta sahada her rolü oynayabilecek bir ikili Torreira-Sara. Ben bunu savunuyorum. Yeter ki oyun kurgusu doğru olsun. Ben mevcut oyuncu grubunun yüksek seviye maçlarda Inter modeline uygun olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yav vallahi, bazen yukarıda space var görüyorum salt futbol (!) adamlar oturup 2 saat taktik konuşuyor. Yok dönen 8, yok oturan 6 yok uçan 10. Baktım bende ediyorum, la yeter da
Iş olarak yapmadıktan sonra toplanip taktikleri derinlemesine konuşmak agır saçna geliyor yorumcu vs isen yapılırda iş neticede normalde işsizlik yav :d

Iş olarak yapmadıktan sonra toplanip taktikleri derinlemesine konuşmak agır saçna geliyor yorumcu vs isen yapılırda iş neticede normalde işsizlik yav :d

Artık YouTube videoları da izlemiyorum, çok taktik odaklı oldu. Linç yerim ama mesela Rıdvan eskiden insanların anlayacağı gibi anlatırdı. 10 sene önce kim Galatasaray kaç isabetli şut attı diye yorum yapıyordu ?

Cözüm 4-3-3!!

OKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IMG_3679.webp

Artık YouTube videoları da izlemiyorum, çok taktik odaklı oldu. Linç yerim ama mesela Rıdvan eskiden insanların anlayacağı gibi anlatırdı. 10 sene önce kim Galatasaray kaç isabetli şut attı diye yorum yapıyordu ?
ya bir de oynanmış maç üzerinden, inanılmaz şeyleri biliyormuş gibi yorum yapmaları yok mu?

hiçbirinin maç öncesi yorum ve tahminleri tutmuyor ama.

maç oynanmış bitmiş, 1000 tane arguman sunuyorlar. ulan onu herkes yapar zaten yaw :d

geçiş oyunu, asset, xg falan diyince de para kazanıyorlar işte.

ya bir de oynanmış maç üzerinden, inanılmaz şeyleri biliyormuş gibi yorum yapmaları yok mu?

hiçbirinin maç öncesi yorum ve tahminleri tutmuyor.

maç oynanmış bitmiş, 1000 tane arguman sunuyorlar. ulan onu herkes yapar zaten yaw :d

geçiş oyunu, asset, xg falan diyince de para kazanıyorlar işte.

Yav adamlar oynanmamış maçın 1 saat kritigini yapıyor, sadece 1 podcast dinliyorum yaklaşık 5 senedir, o da tottiler messiler, herkese de tavsiye ederim, bir gün space yaparsak da Hüseyin abiyi davet edelim gelsin geyik yapariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt