Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kingsley coman ayrılmak istediğini bildirmiş bayerne. ya arabistana gider yada kiralık bir avrupa takımına

ya bir de oynanmış maç üzerinden, inanılmaz şeyleri biliyormuş gibi yorum yapmaları yok mu?

hiçbirinin maç öncesi yorum ve tahminleri tutmuyor ama.

maç oynanmış bitmiş, 1000 tane arguman sunuyorlar. ulan onu herkes yapar zaten yaw :d

geçiş oyunu, asset, xg falan diyince de para kazanıyorlar işte.
@Okan Mason un severek takip ettiği ve hiçbir yayınını kaçırmadığı serdar kellecinin her kehaneti tutuyor

Haluk Yürekli:’’ Galatasaray, Hermoso’ya teklif yaptı.’’

Haluk Yürekli:’’ Bu konuda Galatasaray çok ciddi. Önümüzdeki günlerde bu konuda gelişme olabilir.’’
Ah keşke diyorum

takımın en büyük sıkıntısı Abdülkerim & Köhn tarafı her iki mevkiye de ciddi transfer gerekiyor. Bu oyuncuların kısa vadede toparlayacağına inanmıyorum açıkçası

Adam akıllı bir sol stoper ve sol bek alınsın şu takıma

Ah keşke diyorum

takımın en büyük sıkıntısı Abdülkerim & Köhn tarafı her iki mevkiye de ciddi transfer gerekiyor. Bu oyuncuların kısa vadede toparlayacağına inanmıyorum açıkçası

Adam akıllı bir sol stoper ve sol bek alınsın şu takıma
hermoso, t-markt değeri/istatistiği ve kariyerine göre, evet sol stoperde bayağı iyi bir takviye gibi görünüyor.

ama gerçekten öyle mi? sen kendisini izledin mi hiç? en önemli özeliği nedir? son durumu nedir? vs...

hermoso, t-markt değeri/istatistiği ve kariyerine göre, evet sol stoperde bayağı iyi bir takviye gibi görünüyor.

ama gerçekten öyle mi? sen kendisini izledin mi hiç? en önemli özeliği nedir? son durumu nedir? vs...
Atletico da 8 milyon € civarında bir maaş alıyordu bunu bilmemiz yeterli sanırım

Bir de ek bilgi İspanyolca Hermoso şahane, harika anlamına geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt