Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.311
- 101.524
- 5.238
Karı da istiyon mubunlar otelde var mıdır ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karı da istiyon mubunlar otelde var mıdır ya
Akşam negatif netice sonucu sebebiyle saplamalar olur mu?Coman ihtimali varsa kat-i suretle değerlendirilmeli.
15-20 maç oynasa yeter.
Coman ihtimali varsa kat-i suretle değerlendirilmeli.
15-20 maç oynasa yeter.
Olmaz, muhtemelen benim için sezon biter.Akşam negatif netice sonucu sebebiyle saplamalar olur mu?
Aynen öyle kızdığım konu yahu bu takımda rikerinkler prandeliller geldi geçti torrentlere sabredildi iki sezondur şampiyon olmuş adam ona bile erden Timur şampyion yaptı diyenler gördüm sosyal medyada falan ayrıca abi yeter artık atlet don değiştirir gibi td değiştirilmez liverpoolda klop 8-9 sene kaldı Arsen venger yıllarca arsenalde kaldı alex ferguson yıllarca manuda kaldı 2 senede bir teknik direktör değiştirilirse takımda ne istikrar kalır nede buna yetecek para bırakın adam kendi metalitesini bir denesin en iki senedir bununla başarılı oldu bir sezon krediyi hakediyorŞimdi oturup biraz sakinledim, düşündüm ettim.
Arkadaşlar Okan hocanın özellikle bugünkü açıklamasından sonra şunu hepimiz anladık ki, karşımıza dünya karması da gelse Okan hoca bildiği oyunu oynatmaya çalışacak.
Ve açıkçası buna saygı duydum.
Okan hoca diyor ki açık açık, bu arada bunu yapabilmek de belli bi oranda testis ister, ben buyum, Galatasaray da bu, biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Bayern de olsa, Young Boys da olsa. Zaman zaman takılmalar olabilir ama eninde sonunda bu bizi başarıya ulaştıracak.
Okan hoca 1-2 sayfa önce Keramettin adminin de dediği gibi bunu Challenge haline getirmiş.
Başarırsa tarih yazar, başaramazsa kulüpten gönderilir.
Vay be içimizdeki hain Okan burukmuş demekki iki senedir bizi şampiyon yapma nedeni içimize sızmakmış Florya’nın kapısında dar ağacına çıkaralım barianemi hastalığıyla anıldığı günleri çok çabuk unutmuş
belözoğlu'ndan temel farkı yaşlılığında kendine iyi bakmaması
dolayısıyla gariban olduğumuz Canaydın-Polat döneminde bizde oynayacak kadar düşük maaşa razıydı aksi takdirde camiasız biriydi şu an şikeci bücür yahut Tümer gibi
başarıları için teşekkür ederiz de bize Galatasaraylılık öğretmeye kalkmasa iyi eder
işleri çirkinleştirmek işine gelmez geçmişi ortada, bjk'ye karşı performansı ortada
Okan kalacaksa biraz özeleştiri yapması lazımAynen öyle kızdığım konu yahu bu takımda rikerinkler prandeliller geldi geçti torrentlere sabredildi iki sezondur şampiyon olmuş adam ona bile erden Timur şampyion yaptı diyenler gördüm sosyal medyada falan ayrıca abi yeter artık atlet don değiştirir gibi td değiştirilmez liverpoolda klop 8-9 sene kaldı Arsen venger yıllarca arsenalde kaldı alex ferguson yıllarca manuda kaldı 2 senede bir teknik direktör değiştirilirse takımda ne istikrar kalır nede buna yetecek para bırakın adam kendi metalitesini bir denesin en iki senedir bununla başarılı oldu bir sezon krediyi hakediyor
Okan kalacaksa biraz özeleştiri yapması lazım
Şunları değiştireceğiz demeli hatalarında inat etmemeli
Bir anektod paylaşayım
İki kez tıpta uzmanlık sınavına girdim doğru düzgün ve sistemli calismadigim için 50 55 puanlar aldım.
Sonra oturdum girdiğim tüm sınavların analizini yaptım ve haftada bir deneme yapıp sadece yaptığım yanlışlara çalıştım.
İki aylık bir çalışmadan sonra derece yaparak kazandım.
Ortalama bir ıqye sahip bir insan genel şablonlarıyla sınav sorularına çalışıp yaptığı hatalar üzerinden yola çıkarak uzmanlık sınavını kazanabilir konumuz bu değil ancak başarılı olmanın en püf noktası yaptığınız hataları düzeltmekten geçer
Kesinlikle katılıyorum abi ayrıca bazı futbolcular bir dönem sonra sakatlıktan kurtulabiliyor mesela bizden giden lemina beştaşa gelen gomez herif sakattı beştaşda hiç sakatlık yaşamadıComan ihtimali varsa kat-i suretle değerlendirilmeli.
15-20 maç oynasa yeter.
Kolpaların takdire şayan Savaş'ımAhmet Tagliafico Galatasaray’a yakın.
via Nicolás Kolap
olmaz biz genç norveçli Lavuk alcaz5-6 gündür yaptığım derin analizler sonucu gs için en uygun sol bekin galan olduğunu tespit ettim
Forumu bırakcalsan ismimi revize et gitmeden kankamOlmaz, muhtemelen benim için sezon biter.