Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.827
- 23.375
- 3.723
S.a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@P. Enis Sever eserinle övün olm.İspanyol a. Kerim
Fakirlestik mi yine? Niye odeyemezmisik onu anlayamayadim.Davinson Sanchez satılırsa şaşırmam ben.Hermoso gibi maliyetli 1 stoper alıpta 2 stopere bu kadar maaş ödeyemeyiz bence..
ne zaman zengin oldu galatasaray?Fakirlestik mi yine? Niye odeyemezmisik onu anlayamayadim.
Bizim gibi 1 kulübün her sene yöneticisi veya başkanı değişecek 1 kulübün gireceği riskler değil bunlar bence Alper abi.1'i maliyetli olmalı bence daha sonra maaşların ödenmeme ihtimali oluyo..Fakirlestik mi yine? Niye odeyemezmisik onu anlayamayadim.
Cimriyiz biz, konservatif bir yapi var GS'de.ne zaman zengin oldu galatasaray?
onu sormak gerekir önce
Fener onune gelen stopere yillik 3 milyon euro verince ooow dersiniz ama, biz olunca para yooogggBizim gibi 1 kulübün her sene yöneticisi veya başkanı değişecek 1 kulübün gireceği riskler değil bunlar bence Alper abi.1'i maliyetli olmalı bence daha sonra maaşların ödenmeme ihtimali oluyo..

Biz GSC olarak transfer yapıyoruz süper kadrolar kuruluyor aslında birde kolpa olmasaDün akşama doğru Sportif A.Ş baskanvekilinin yapmış oldugu "Transferi kapattık" açıklamasını okumadınız galiba.
AL ligi indi bindi parası varYav o zaman şuan en az 10m limit var, neden transfer yapılmadı, kaç haftadır limit bahane ediliyor diye sorarlar adama… böyle birşey var mı yav
Maliyeti nedirHermoso cepte mi
1 milyarlık floryayi 300e veriyorlar, bilet kacakciligindan milyon eurolari indiriyorlar bu saatten sonra ben mi hesap yapayım knkMaliyeti nedir
Rabiotu alamayızOkan Buruk çok şanslı adam, bu akşam doldur-boşalt, ite-kaka turu geçecek ve hop bir anda rabiot-hermoso kadrosuna katılacak. İpek don ile doğmuş denebilir.
Transferi kapattık gibi bir açıklama yok orda her ne kadar kendisini başarısız bulsam da kadronun eksiği 3 oyuncuydu onları aldık Young boys maci olduğu için gelende giden de olmayacak transferi durdurduk dedi.Young boys maçından sonra inşallah turu geçince hareket mutlaka olacak.Dün akşama doğru Sportif A.Ş baskanvekilinin yapmış oldugu "Transferi kapattık" açıklamasını okumadınız galiba.