- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Amatör lisanslidir![]()
Oyuncudur yine de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amatör lisanslidir![]()
Doğrudur amatör lig yorumlarken oyuncu değil diye bir kelime yazmam.Oyuncudur yine de
Arkadaş Fenerli olduğu için ancak o şekilde şampiyonluk görebileceğini biliyorne eziyeti renktaş ömrümüzün yarısı şampiyonluklarla geçmiş avrupada kupalar almışız sayısız süper kupa Türkiye kupası bir sürü zafer tatmışız ne eziyeti
David Fofana'yı Chelsea gönderecek 1 kulüp arıyomuş.Bu sefer İtalya Ligi'ne gönderirler diye tahmin ediyom ben yavAma Feyenoordluk 1 oyuncu şu anda.Tam oraya 1 adam arıyolar..
Taliplin var mı?Bugün elenirsek gey olurum
fb li olsan napacaktin renkdas 10 sene de bir kupa alınmış başkanın yalanci milyon eurolar harcamissin basari yok looser ve şikeyle tanıyor olacaktın yat kalk haline şükür et.gs kapansada şu futbol eziyeti bitse ya
febe brown severfb archie brownu alıyormuş oha @Akın Sayman
çok karizma bi hareketÇay getiren garsona çay kaşığını uzatıp şeker kullanmiyorum dedim.
Havalı oldum
@Onur Bakır (Cu)Bugün elenirsek gey olurum
Garson lisanslıysa ayıp olmuşÇay getiren garsona çay kaşığını uzatıp şeker kullanmiyorum dedim.
Havalı oldum
Gay olunmaz, doğulur!Bugün elenirsek gey olurum
Sanki gey olmak icin bahane ariyormuṣsun gibi geldi banaBugün elenirsek gey olurum
dzeko
maximin-smanski-tadic
fred-amrabat
archie-djiku-çağlar-osai
kova
nasıl yeneceksin ki bu kadroyu, hepsi atletik