Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına daha fazla para harcatmasınlar bunlara..

Bu hoca zaten olmayan sistemine garip garip oyuncular aldırır. En güzeli daha fazla para harcamamak bu adama

Artik CL yok diye bir kac oyuncu yollamaliyiz. EL/Lig icin bu kadronun gideri cok yüksek.

şu takımdan öncelikle negatif enerji veren oyuncularla yollar ayrılmalı

yani kerem akt ,zaha ve ziyeş

Kimse alınmasın artık bu takima. Başka sorunlar var bu saatten sonra bu kadro iş yapmak zorunda. Oynanan futbol berbat prime messi gelse yok olur gider bu oyunla şu an. Alınacaksa bir tane onyekuru alınıp tahta kapanmali.

Okan buruk sistemi ile uefada da başarı imkansiz. Uefa da çoğu takım young Boys ayarında. Okan alamıyor bu tarz maçları, okan buruk Avrupa da başarı şansı yok. Okan dün dalga geçse de acilen orta saha lazim bu takıma, sol bek de acil lazım. Zaha da kalacaksa kanat almayalım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL'siz Sanchez bile son gün gidebilir diye düsünüyorum. Hele sakatligi milli arasi sonra düzeliyorsa alan takimin saglik kontrolunden gecer herhalde.

Yedigimiz golde torreira nerede abi.
Izleyeniniz var mı?
Forvet oyuncusu icardiden daha ileride.

Torreira gezerek kac tane gol attı lan böyle de hep ileride.

Bir boeyi olmayınca sıçan bir hat var elimizde. Rezalet bak

Alamayacağın 30 milyonluk oyuncuların 3 ay peşinden koşan futbol aklından hiçbir şey çıkmaz. Kulübün parasını da çökmeyin daha fazla.

Yeni adam gelmesini bırak maddi planlamayı şampiyonlar ligi parasına göre yaptılarsa adam bile gönderebilirler o para uçtuğu için umarım maaşları ödemede sıkıntı olmaz

Her transfer yapılan mevkiyi devşireceksek (köhn berkan- sara demirbay- jelert barış) biz niye transfer yapıyoruz ya? Yönetime şak şak yapmayı biliyordun oynatsana aldığın adamları. Yönetim 1 sucluysa okan 1 suçlu. Valla hep savundum çok özür dilerim forum önünde okandan olmaz diyenlerden. Ben görememişim siz görmüşsünüz abiler. Böyle rezil bir futbol pes vallahi. Heriflerden 1 tane topçu alıp koyalım desek yarım saat düşünürüz öyle bir takıma elendik.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Okanı şimdi yollamayın kadıköy depinden sonra yollayın ki bir daha dönmeye yüzü olmasın

Okan buruk sistemi ile uefada da başarı imkansiz. Uefa da çoğu takım young Boys ayarında. Okan alamıyor bu tarz maçları, okan buruk Avrupa da başarı şansı yok. Okan dün dalga geçse de acilen orta saha lazim bu takıma, sol bek de acil lazım. Zaha da kalacaksa kanat almayalım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta sahasiz oynamak inat etmek devam ettiğinde ligde derbilerde de mağlup olma riski var gene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt