- 16 Haziran 2010
- 203.308
- 155.222
- 6.838
Bize yeni teknik direktor gelmedigi surece her transfer manasiz. Biz futbolun F'sini bile oynamiyoruz ki bir de transferlerle duzelecegini zanneden bir hoca var takimin basinda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskan degismesi lazim, rol calma diyen zat simdi kimin sayesinde o koltukta oturuyomus anlamistir!!!!Bize yeni teknik direktor gelmedigi surece her transfer manasiz. Biz futbolun F'sini bile oynamiyoruz ki bir de transferlerle duzelecegini zanneden bir hoca var takimin basinda.
3 sene önce yetenek fukaralarıyla tiki taka yapardık..Icardi geliyor açıyor oyunu pası attigi herif kimse artık farketmez. Geriye dönuyor nelsonda uzun vuruyor set cizimi vs hak getire rezillige gel ya :d
hocanı terk ettin misinirim geçmedi hala
hocanı terk ettin mi
halami ft feramuzzzbazan yürekli kayıplar korkak zaferlerden iyidir durumundan nerelere geldik
Olur mu hocam championship boktan lig deniliyordu bizim ligimizi herkes bir bok sanıyordu. Bizim ligimiz kaos ligidir ne hakemi hakem ne taraftari taraftar ne hocasi hoca ne yönetimi yönetim. Az biraz 2-3 parametre normale yakın olduğu anda şampiyon oluyorsun zaten. Böyle boktan osuruktan bir lig. Milyon tl lerim olsa en alt ligden takım alır max 15 seneye bir şampiyonluk yaşarım.Gelen yeni oyuncu bile sasiriyor bizim futbola bu nedir diye. Gabriel Sara dun ilk yarida top aliyor bir bakiyor herkes ileri depar atiyor kimse ucgen yapalim, pas alayim derdinde degil. Championship'te bile daha iyi futbol oynaniyor demistir kesin. Bir ara Icardi dedi bari ben gideyim de su cocuga yardim edeyim.
Sonra Okan cikip adapte olmalari lazim diyor, evet kaos futboluna adapte olmalari lazim o da hakli.![]()