Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra transfer yapsan ne olur, yapmasan ne olur. Bas bas bağırdı herkes bu kadro güçsüz diye, çok eksiği var diye. Okan efendi yapma Hamza gibi olacaksın dedikçe söyleyenler Galatasaray düşmanı oldu.

Avrupa ligini kazanacakmışız diye açıklama yapıyor utanmaz reziller akşam. Sen akşam İsviçre gibi dandik bir ligin sonuncu takımına karşı pozisyona girememişsin Avrupa ligi kazanacaksın. Bi defolup gidin Allah aşkına ya.

Takımda negatif enerjili bir çok oyuncu varken transfer yapmak da neyin kafası acaba ? Ziyech, Köhn, Zaha, Kerem ve Apo gibi sürekli suratsız tripli adamları görmekten yıldım yeminle sahada.

Ayrıca sonucu ne olursa olsun Sergio, Dubois, Halil gibi gevşekleri de bir an önce def edin gitsin.

Gelen yeni oyuncu bile sasiriyor bizim futbola bu nedir diye. Gabriel Sara dun ilk yarida top aliyor bir bakiyor herkes ileri depar atiyor kimse ucgen yapalim, pas alayim derdinde degil. Championship'te bile daha iyi futbol oynaniyor demistir kesin. Bir ara Icardi dedi bari ben gideyim de su cocuga yardim edeyim.

Sonra Okan cikip adapte olmalari lazim diyor, evet kaos futboluna adapte olmalari lazim o da hakli. :)

Bu arada sakin dunku maci - yapilmayan transferler- yuzunden yenildik diye bahane bulmayin, oyle bir hata yapmayin bari.

Bu kadro Young Boys'u yenemiyorsa bunun transferle zerre alakasi yok. Senin 10'da bir butceye sahip bir takim ya saka gibi gercekten.

Hangi mal astrologdu o, bu sene şl şampiyonu oluyorduk ? Yazık oldu, topu uzun vurup rakibi kovalamayla City Madrid yenecektik daha.

şampiyonluk kutlamasında milletin anasına söversen
allah da seni bu hale getirir okan efendi

Icardi geliyor açıyor oyunu pası attigi herif kimse artık farketmez. Geriye dönuyor nelsonda uzun vuruyor set cizimi vs hak getire rezillige gel ya :d
3 sene önce yetenek fukaralarıyla tiki taka yapardık..
Nelsson oyun kurardı. 2 senede herif ileriye pas atmaya korkar hale geldi.
Bu rezalete de oyuncu degisirim yine aynisini oynatırım diyen bir adam neden oldu olmaya da devam edecek.

Dahi taktisyen

forumda solak arkdaşlar arasından sol bek ve sol stoper seçelim. boşuna para vermeyelim zaten mükemmel futbolumuz ile kim gelirse o seviyeye düşecek

Gelen yeni oyuncu bile sasiriyor bizim futbola bu nedir diye. Gabriel Sara dun ilk yarida top aliyor bir bakiyor herkes ileri depar atiyor kimse ucgen yapalim, pas alayim derdinde degil. Championship'te bile daha iyi futbol oynaniyor demistir kesin. Bir ara Icardi dedi bari ben gideyim de su cocuga yardim edeyim.

Sonra Okan cikip adapte olmalari lazim diyor, evet kaos futboluna adapte olmalari lazim o da hakli. :)
Olur mu hocam championship boktan lig deniliyordu bizim ligimizi herkes bir bok sanıyordu. Bizim ligimiz kaos ligidir ne hakemi hakem ne taraftari taraftar ne hocasi hoca ne yönetimi yönetim. Az biraz 2-3 parametre normale yakın olduğu anda şampiyon oluyorsun zaten. Böyle boktan osuruktan bir lig. Milyon tl lerim olsa en alt ligden takım alır max 15 seneye bir şampiyonluk yaşarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt