Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.498
- 30.381
- 1.988
Terim gelirse tek katkısı Zaha babu babu diye dolanabilir onu takıma kazandırabilir. Başka artısı da olmaz malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca da 4231ci + okanla terim arasinda tecrube haric fark yokTd Terim
Muslera
Jelert….. Davinson…..hermoso….javi galan
……………………..torreira…………………………….
Oliveira …………………………….Sara …………
Barış …………icardi………………..zaha
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Melih in beğendiği isimleri sansürleyebilir miyiz? @Alper Altun gudubet bu herifBizim maclardan once hadjami isteyebilir demistim. Forumda da begenilmis eleman.
Beşiktaş forması giymedi en azından kanks yavHoca da 4231ci + okanla terim arasinda tecrube haric fark yok
Bizim gonlumuzde Montella'nin oldugunu bilmiyordum.Montella ile okanı takas yapalım. Zaten yeni tff yabancı düşmanı, herkesin gönlü olur
2011 terim olsa isterdim, son gelişinde ft hocam da harbiden sabırları sınıyordu.Hoca da 4231ci + okanla terim arasinda tecrube haric fark yok
Marsilya teknik direktörü oldude zerbi boşta şuan değil mi ?
Hayir, degil.de zerbi boşta şuan değil mi ?
Beşiktaş forması giymedi en azından kanks yav![]()
O Marsilya'da fazla bence durmaz reis yavMarsilya teknik direktörü oldu
Hoca da 4231ci + okanla terim arasinda tecrube haric fark yok
Beşiktaş Maç'ına kadar destekliyodum da o Maç çok değişik 1 Maç'tı2 yil sampiyon olurken de bjk formasi giymisti knk. Hic dillendirdigini gormedim bu durumu :d
Panada da mi 4141 oynattiSon sene öyle oynattı bi tek
Ondan önce hep 4141
Hşaş : hocanın aklında önce 4141 vardır demiştir Hşaş
4141 de boktan bir sistem , 4231 sisteminin bir benzeri sahadaki dizilise gore.Son sene öyle oynattı bi tek
Ondan önce hep 4141
Hşaş : hocanın aklında önce 4141 vardır demiştir Hşaş
Yunanistan Kupa Maçları'nda 3lü savunma da denedi stoperlerin eksik olduğu yerde 2 orta saha oynamıştı..Panada da mi 4141 oynatti