Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yil sampiyon olurken de bjk formasi giymisti knk. Hic dillendirdigini gormedim bu durumu :d
1724843255385.webp
CdlB0BiUUAAwOZf

Okan hoca gittiği taktirde Fatih hocada kesinlikle ama kesinlikle kulübün kapısından içeri girmemeli hocamı çok severim ama açık söylüyorum 20/21 sezonunda Babel ve Feghouli sevdasına Kerem'e erken formayı verse şampiyonluğu alıyorduk.

21/22 sezonu yaptığı açıklamalar skandaldı tıpkı Okan hocanın bu sene yaptığı gibi saçmalıyordu son Pana dönemide iyi geçmedi.

Hoca adayları için yabancı isimden başka çare yok.

Yunanistan Kupa Maçları'nda 3lü savunma da denedi stoperlerin eksik olduğu yerde 2 orta saha oynamıştı..
Hocayi hatirladigim 3lu oynattigi donem kisa bi sure milli takim. Baskada hep 4231 denedi. Ztn fav dizilisi de 4231 gorunuyor.

Panada da genelde boyle dizildi.

4231 sahaya en iyi yayilan dizilimdir bu arada. Okan hocanin oynattigi tam 4231 degil. Mertensten dolayi oynayamiyoruz ve kanatlarimiz forvet ozellikli. Yani biz 424 gibi bir sey oynuyoruz

o kde bilmiom

niye benzer rtaş o.s rolleri açısından bambaşka dizilişler
Aslinda aciklik getirmem lazim cunku guzel soru. Kagit uzerinde birinde 1 defansif orta saha , digerinde 2 orta saha gozukuyor.

Halbuki mesela suan Okan hocaya sorsak, o der ki 4231 oynuyoruz ama sahada iki defansif ya da birbirlerini tamamlayan ikili gormuyoruz. Biri daha ofansif digeri daha defansif gozukuyor. (yanlis profillerde olan oyuncular da oynatiliyor diyebiliriz buna)

Suan 4141 oynamak istesek bu bizim ekipte 5 tane hucumcu oyuncuya donusecek, oradaki defansif orta sahaya kaliyor tum yuk yani bizde yine bu buyuk ihtimal Torreira olur. O bakimdan suanki sistemden cok fark gormuyorum mevcut kadromuzla daha dengeli bir oyun yapiya ihtiyacimiz var bana kalirsa.

mesela dün bizim oynadığımız da 4-4-2

zamanında simeonenin tek şut çektirmeden oynattığı da 4-4-2

önemli olan oyuncu profilleri ve oyun mantalitesi.

bats-icardi çift forvet, 10dan bozma 8, 14 yaşında kızla aynı fizik güce sahip ziyech, sağ bekte net bir hücum oyuncusu

bunlarla nasıl oynayacan yaw 4-4-2

sadece dinamizm ve fizik kalitesi yüksek bir takıma elendik gerçekten inanamıyorum hala sahaya icardi ve ziyech ile çıkınca zaten kafadan 2 kişi eksiksin takımın hammalı torreria bile artık tek başına yetmiyor eskiden yetiyordu sara ile olacak iş değil bu saatten sonra kaliteli birini almazlar muhtemelen zor bir sezon bizi bekliyor gibi

o kde bilmiom

niye benzer rtaş o.s rolleri açısından bambaşka dizilişler
mesala guardiolanın sistemide çok iyi 3 2 4 1gibi birşey oynatıyor ama savunma hattının önünde duran ikilide durağan değil akanji ribas stoper hattı 2 lisi sağda levis solda gvardiol tren gibiler ortalarında kovaçeviç tamam topçular kaliteli ama giren çıkan alayımı katkı verir cuk diye oturur sisteme büyük hoca harbiden

sadece dinamizm ve fizik kalitesi yüksek bir takıma elendik gerçekten inanamıyorum hala sahaya icardi ve ziyech ile çıkınca zaten kafadan 2 kişi eksiksin takımın hammalı torreria bile artık tek başına yetmiyor eskiden yetiyordu sara ile olacak iş değil bu saatten sonra kaliteli birini almazlar muhtemelen zor bir sezon bizi bekliyor gibi
Orta sahan kadar takımsın lafı boşuna değil +1 üstünlük kuran her takım 2 tane bekininde rezil olduğunu düşünürsek stoperlerin zaten ağır açık futbol oynamak ya da 4-4-2 gibi skandal bir karar almak rezaletle sonuçlanacaktı.

2 maç boyunca topun arkasında kalsak hiçbir şey yapmasak geride karşılayıp hızlı kontra atak oynasak bile turu geçerdik.

Yönetim florya ihalesine girmeden istifa falan etmez, 2026 ya kadar görev süreleri var. Bu çapsızların Okan'dan iyi hoca getirme ihtimali de %1 falan. Konu kilit o yüzden.

Dün maç önü ahlatçı

-Transferi kapattık

Maç sonu ahlatçı

-Belirlenen 2 mevki için transferde son aşamadayız

Divanda size yalancısınız denince ali kıran başkesensiniz ama yalandan asla geri durmazsınız

Allahın çiğköftecileri bizi kendi vizyonsuzluğunuza ve düşük seviyenize indirgediniz

Defolup gideceksiniz ulan bu kulüpten

Adama bak ya bi insan göz göre göre nasıl böyle yalan söyleyebilir

Orta sahan kadar takımsın lafı boşuna değil +1 üstünlük kuran her takım 2 tane bekininde rezil olduğunu düşünürsek stoperlerin zaten ağır açık futbol oynamak ya da 4-4-2 gibi skandal bir karar almak rezaletle sonuçlanacaktı.

2 maç boyunca topun arkasında kalsak hiçbir şey yapmasak geride karşılayıp hızlı kontra atak oynasak bile turu geçerdik.
hoca bence YB'yi fazla küçümsedi ön elemeyi Benfica ayarında bi takımda oynasak yüksek ihtimal ortasahamız Berkan-Tor-Sara yada Kerem D'den oluşacaktı nolursa olsun play offtaki rakibi küçümseyemezsin iki maçtada fahiş hatalar kaçınılmaz sonu getirdi mücadele gücü yüksek oyuncuları kullansaydık en başından beri yüksek ihtimal eleyecektik çünkü gerçekten çok yeteneksizler geriyi sağlam tuttuğun zaman kitlenen bir takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt