Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluklar ne dedi transfere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciddi bir maaş yükü var ve gidecek futbolcu da pek görünmüyor belki dubois gider oliviera kalacak gibi duruyor kadroya tekrar dahil edilirse şaşırmam Zaha da kalan sürede gitmesi zor 8.8 maaş aldığı söyleniyor bir şekilde hoca ile arasının yapılıp takıma kazandırılması lazım bu kadar para boşa gitmemeli sezon içerisinde maaş ödemeleriyle ilgili haberleri sık sık duyarız zor günler yönetimi bekliyor

37 üye ban yemis mactan sonra

eyvah

Ekran görüntüsü 2024-08-29 000216.webp

Altyapının başına urfaspordan kovulan adamı getirirsen daha ne rezillikler göreceğiz kimbilir. Adamlar komple kulübü batırmaya gelmişler.

Kaleci, hakemler, hoca ve oyuncu formsuzlugu, disardaki kaos, yönetim umursamazligi, erden timurdan sonra taraftarin kopmasi, hepsi bi arada olunca elenmek kacinilmaz oluyor.
Herkesin atladığı durum takım olarak zaten Young Boys bizden iyi takımdı, Avrupa'da devamlılığı olan ligini domine eden onlardı. Aynı şekilde şimdi Slavia Prag da öyle. (Oynadığı oyuna bak! Gümbür gümbür.) Kura anında da söylemiştim, en deneyimli ekibi çektik, zor kura diye.
Sorun bunu kabullenmeyip hocamızın "ders almam veririm tarzı 12 kişiyle oynamıyoruz, orta saha 3 oyuncu koymam diyen ezberci anlayışı" ve camianın kendini dev aynasında görmesi idi.
Eğer becerebilirsek Avrupa Ligi'nde tecrübe kazanıp daha güçlü daha taze oyuncular ile (Ziyech, Zaha, Oliviera, Debua, Mertens hatta Muslera go home yapıp.) devamlılığı sağlamak. UEFA Kupası bile 4 senede geldi. Bu kadronun daha 2. yılı Avrupa'da.

Saraya 20 milyon bağlamaktansa 10 daha koyar şunları alırdık

10 milyona locko
10 milyona dominguez
10 numaraya susic alıp kapatsak olurdu

Muslera
Jelert Nelsson Davinson Locko
Torreira Dominguez
Barış Sucic Zaha
İcardi
500 bine transfer olan adam.
Dorgu'da 200 bin euroya gitti. Bu adamlar daha seviye de atlamadılar hala satıldıkları seviyede herifler.

O kadar paraya da ihtiyaç yok işin özün bazı işleri çözmek için 6-7 milyon euro bile yeter.

Seni elek eden sol bek 2 milyona transfer edilmiş.
Daniel svensson var 8 numără müthiş ayakları var. Duran top, enerjisi, iş saygısı falan müthiş herif.

Almak isteyen takım 15 milyon katkıyla en az 5 adam bulup getirirdi.

Burada biraz da 2 ay tominay da tominay diye 30 milyona satılan adamı alabilecek bir çıtaya çıkaranlarda sorun vardır.
Bu arada ben geçen sene de dedim ndombele bu sene sözleşmesini ya fesih eder ya futbolu bırakır fesih ederse futbol oynama isteği varsa çözmek lazım dedim.
Herrif 20 kilo vermiş çeviklenmiş. Ndombele yada x yine farketmez bu tür müthiş fırsatlar da hala dünyada var.

Planlama yok bu takımda maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt