Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana birazda oyuncular hocadan memnun değil gibi geliyor bazı oyunculardan sabote seziyorum Torreira mesela yb maçında çoğu pozisyonda yürüyordu bişeyler var oyuncuların mentalide bozuldu

Bizim gibi profesyonelleşememiş kulüplerde yabancı oyuncuların fazlalığı maaş, prim ödenmediği zamanlarda büyük problem.

bu kafayla yıldız transferi ile gidersek işimiz zor. Senelerdir bitmeyen çilek muhabbetleri bu kulübün sonu olacak, sözleşme bedelleri senelik bu ligdeki gelir düzeyi için çok yüksek olmalı. Kaliteli ayaklar buraya emeklilik ikramiyesi olarak gelmemeli.

Kulup felç takim desen leş her gün farklı bi olay hala kadro kurulması çok ilginç

Hoca, yonetim ya da oyuncuların başları (muslera, icardi, kerem vs) değişmeden toplarlanmak mümkün değil. Terimin acıkcası artık iyi bir hoca olmadıgını dusunsem de su an o olsa en azından masaya yumruk vuracak birisi olurdu. Su an ne başkan ve hoca masaya yumruk vurur.
Oyuncular tarafında liderlik edip toplarlaması gerekenlerin en basında gelen muslera 70 yasında gibi beceremedikce huysuzlanıyor, turk bir lider oyuncu zaten yok.
Aslında basın toplantısında kaan bu macın gidecegini soylemişti umarım tum arkadaslar farkındadır diyerek. Ayrıca o mesajda iceride bir birlik olmadıgını da net soylemiş oldu.
Okan kotu bir hoca degil fakat mental olarak bitmis durumda ve kriz yonetecek bir yetkinligi yok gibi. Su an en iyisi gitti yere kadar boyle gitmek cunku maalesef 6. haftadan sonra hoca degisir. Devre arası yeni hoca araya kadar da yonetim degisir. Sonrasında seneye hazırlık için transfer yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt