Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstisnasız, rakip takım güçlü-güçsüz fark etmeksizin sürekli bu durumu yaşıyoruz. Kusura bakmayın ama bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yok. Okan hoca için büyük eksi.

Pozisyonların çoğu Torreira'nın hatası bjk maçında da young boys maçlarında da rezalet oynadı. En güvendiğimiz kaleler bile bir bir devrilmeye başladı büyük çöküş kapıda görünüyor maalesef.

Pozisyonların çoğu Torreira'nın hatası bjk maçında da young boys maçlarında da rezalet oynadı. En güvendiğimiz kaleler bile bir bir devrilmeye başladı büyük çöküş kapıda görünüyor maalesef.
Bence oyuncularda suç yok. Tüm isimler mi formsuz olur ki?

Belli ki sistem işlemiyor, ciddi sorun çıkarıyor. Bence burada bir suçlu bulunacak ise bu teknik yönetimdir.

Victor, Lucas, Sara ve diğer isimler bence kötü isimler değiller ama mevcut oyun için 10 tane Davinson bulmamız gerekli.

Bence oyuncularda suç yok. Tüm isimler mi formsuz olur ki?

Belli ki sistem işlemiyor, ciddi sorun çıkarıyor. Bence burada bir suçlu bulunacak ise bu teknik yönetimdir.

Victor, Lucas, Sara ve diğer isimler bence kötü isimler değiller ama mevcut oyun için 10 tane Davinson bulmamız gerekli.

Sistemin işlemediği ortada ama Abdülkerim,Muslera,Nelson,Torreira gibi 2 senedir en güvenilir,istikrarlı performans veren adamlar normal oyunlarını oynasa güle oynaya turlardık Young Boys'a karşı. Torreira 1 tane top bile çalamadı orta sahada sürekli takımı geri koşturdu takımda bariz bir doymuşluk var bunu çözmek de kolay değil gidişat çok karamsar

CL de oynayacak adam buraya niye gelsin
Biraz money talks. Lakin ben Hermoso transferini zor görüyorum. Kaldı ki, CL geliri olmadığı noktada transfer bence artık gerekli değil.

"102 Puanlı şampiyon kadromuz" korundu, Okan hoca tekrar şampiyon yapabilir pekala.

Sistemin işlemediği ortada ama Abdülkerim,Muslera,Nelson,Torreira gibi 2 senedir en güvenilir,istikrarlı performans veren adamlar normal oyunlarını oynasa güle oynaya turlardık Young Boys'a karşı. Torreira 1 tane top bile çalamadı orta sahada sürekli takımı geri koşturdu takımda bariz bir doymuşluk var bunu çözmek de kolay değil gidişat çok karamsar
Biraz farklı düşünüyoruz bu noktada. Ben daha farklı bir taktik kurgu ve mevcut oyuncu grubumuzla yine YB eleyebileceğimizi, BJK maçını ise kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Teknik yönetimin tercihleri ile işler daha zorlaştı, oyuncular belki sezona formsuz girmiş olabilirler tabi ancak o vakit defoları azaltacak bir kurgu düşünmek teknik yönetimin sorumluluk alanı idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt