Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip derken isviçre liginde bir takım bunu yapıyor biz CL ye gitseydik yeni formatta city arsenal levrrkusen filan maçlarını maç bitsin diye dua ederek izlerdik bence.. tamam 20-30 m gitti belkide geçen sene 60 m geldide ne oldu boşverin harmasın bu capsızlar..

şöyle bir gerçek var takımın kondisyonu maç oynadıkça artıyor sanki antremanlarda hiç bişey yapmıyolar kondisyon maç oynadıkça geliyor maç oynamayan oyunculara bakın hazır olmaları aylar sürüyor kondisyon ekibide torpilli galiba

Rakip derken isviçre liginde bir takım bunu yapıyor biz CL ye gitseydik yeni formatta city arsenal levrrkusen filan maçlarını maç bitsin diye dua ederek izlerdik bence.. tamam 20-30 m gitti belkide geçen sene 60 m geldide ne oldu boşverin harmasın bu capsızlar..
Gecen sezon playoff maclarda da cok iyi görünmüyorduk. Grublarda isimli takimlara karsi asildi takim. Bu büyük ihtimal yine böyle olacakti.

panik transferi olarak bitik topçulara 4 5 milyon maaş bağlanırsa seneye yeni yönetim geldiğinde birde onları göndermekle uğraşır çukumeka'yı kirala birde sol bek kirala olsun bitsin bari gönderirken uğraşmazsın

Herşey 6.hafta fb maçında belli olacak.
Bu yönetimin ve hocanın gitmeye niyetleri yok. Bu maçı alırsak yeniden kredi kazanacaklarını düşünüyorlar. Yani yazı-tura atacaklar.

Herşey 6.hafta fb maçında belli olacak.
Bu yönetimin ve hocanın gitmeye niyetleri yok. Bu maçı alırsak yeniden kredi kazanacaklarını düşünüyorlar. Yani yazı-tura atacaklar.

Bana göre iki takımda aynı krize girer o maç ikside olağan üstü seçim kararı alırlar.. o yüzden 0-0 a bağlanır yine..

Arkadaşlar, şunu kabul edelim: Okan Buruk en erken sezon ortasında gider, bu yönetim sezon sonunu görür. O yüzden oturup kalkıp eksik yerlerimize doğru transfer yapmalarını bekleyeceğiz. Elimizden başka hiçbir şey gelmez, lanet olsun.

Adamların özel hayatlarını bilmiyorum ama İsmail Jakops yaşı 25 Senegal milli takımında Monaco da oynuyor gidip 2.ligden sol bek almakdan iyidir.

Bu yönetimin yaptığı hiç bir hamle güven vermiyor takımda ciddi bir atletizm sorunu var 2 3 tane güçlü fizikli hızlı oyuncu alınabilirse takım biraz daha güven vermeye başlar
günümüzde ziyech,sergio,mertens tarzı fizik olarak düşük sinameki oyuncularla bi yere varılmadığını artık kavramak lazım mertens'e büyük saygı duyuyorum iyi bir profesyonel ancak fizik olarak bittiğini kabul etmek lazım

Buraya da atalım. Dezenformasyonun önüne geçelim.

Maçlar oynanmadan önce de yazılıyordu bu çocuk bir yerlerde. Maç da tuzu biberi olmuş oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt