- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.414
- 3.078
Niye satılsın ki?Nelsson satildi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye satılsın ki?Nelsson satildi mi?
O da netahayyül edebiliyor musun
Yukarida oyle anladim o tweettenNiye satılsın ki?
Köhnü bile satamadık kiralıyoruz abv ya, zaniolonun kukübü de açıklama yapmış bu çocuk adam olmuyo diye
Affet hocam
Nelssonu satılmalıdırYukarida oyle anladim o tweetten
Para icin satmis olabilir bunlar.
öyle bir şey varsa pazar günü gider point otelin lobisine kol gibi bırakırımYukarida oyle anladim o tweetten
Para icin satmis olabilir bunlar.

Babalar gibi kadro------------Muslera-------
Jelert-Davinson-Hermoso-Hadjam
-------Lucas-Çukumeka----
----------Sara--------
Barış----İcardi----Kerem(Transfer)
iş yapar
Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini: "Hücumda çok fazla oyuncumuz çok. Zaniolo'nun sakatlığı vardı. Aldığımızdan beri neredeyse 2 ay geçti ama Zaniolo üzerine oynadığımız kumarı kazanamadık. Elimiz kolumuz bağlı."ne demişler üstat
Madrid profesörü olarak söz sizde Alper Ağabey nasıl transfer?Kaya Temel, Hermoso tamam diyor.
Enteresan transfer.
İnanmamKaya Temel, Hermoso tamam diyor.
Enteresan transfer.
Nelssonu satılmalıdır
ismi geçiyor diye yazdım ben jakobs alkolik değilse daha iyi transfer olurHadjam çöpünü bize karşıı iyi oynadı diye ilk 11e yazma işini bırakalım pls herif kazmanın teki bizim kadayıflara karşı 2 koşu attı diye iyi topçu olunmuyor
@Hakan Kuzu tandem ne demekMario Hermoso yaklaşıyor. Şu transfere heyecanlanmamak elde değil. Solak, Hızlı, Teknik ve çok üst düzey bir Sol Stoperimiz olacak. Zaten senelerdir Atletico Madrid'de olduğu için herkes kalitesini biliyor. Sanchez ile oluşturacağı tandem harika olacak. Gel MatadorEkli dosyayı görüntüle 258963
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi