Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.863
- 13.827
- 1.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiotu bekliyorlar orta sahada net nethiç ortasaha ismi çıkmamasını şaşkınlıkla izliyorum bari birini kiralayın
Her oynadigimiz rakipten 1 topcu istememiz sana da garip gelmiyormu?ziyech'in gitmesi olumlu haber colley gelsin onyekuru etkisi yapar
Bu sallai rashica tarzı bi adamsa almalıyız mutlakaBizi kurtaracak olay budur
Muslera
Jelert Davinson Hermosa Jacobs
Torreira
Sara Kerem
Barış İcardi Sallai
Böyle bişey yapmamız lazım
Simdi 3 eylulden sonra adam alirsak avrupa ligi ilk turunda mi oynayamiyor sonradan liste degisiyor mu
Jk maçı öncesi kulübün çıkarlarını düşünen , kadronun parasını düşünen yönetim ile Okan kendi paraları gibi oyuncuların maaşlarını ödeyip gönderiyor.Adamin bonsunu ödemeden baska takima kiraladik iyimi
Istediğin kadar ortasaha al hocan ortasahasız sistemle oynarsa bir işe yaramıyorOrta saha bukadar gecirgen oldugu surece
Carlos-nesta-maldini-cafu defansini da kursak fayda etmez, boṣa caba
Rashicanın çok daha iyisi hocamBu sallai rashica tarzı bi adamsa almalıyız mutlaka
evet saçma bi durum olmaya başladı bizde scouting ağı galiba çöktü rakipten oyuncu bakmak modası başladı taraftar isim söyleyebilir de scout ekibinin işi bu değil yavHer oynadigimiz rakipten 1 topcu istememiz sana da garip gelmiyormu?
Gruplardan sonra yazabiliyorsun ancakGruplar öncesi tekrar yapılıyor diye biliyorum
Bu sallai rashica tarzı bi adamsa almalıyız mutlaka
Mecbur 2 sol hatta 1 de sagbek almaliyiz
Iki bekin de yedegi yok, e köhn de gityiyse hem as sol bek hem yedek solbek lazim, bide yedek sagbek
50 mac yapilacak sezona 1 sol 1 sag bekle girecek kadar gerizekali degilizdir herhalde diyecem de, evet okadar gerizekaliyiz
O zaman biz yanmışız 3-4 günümüz varGruplardan sonra yazabiliyorsun ancak
Kalite olarak değil tarz olarak kasdettiğim. Çalışkan mücadeleci bir kanat yaniRashicanın çok daha iyisi hocam
Keşke gelse ama gelmezMancini ho