Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Jelert Sanchez Nelson SOLBEK
Rashica Gedson Torera Barış
Icardi Rafa Silva

Bugün kadromuz bu olabilirdi isteseydik, akıllı hamleleri biz yapsaydık. Ama BJk yaptı. Futbol aklının ne kadar önemli olduğu ortada. Gerçi onların aklı değilde bizim onlara ikramımızda diyebiliriz.

acil bir şeyler değişmezse 6. haftada k.köy'de, 10.haftada da rams park'ta rezil sonuçlar göreceğiz gibi.

bu bjk, yb maçında izlediğimiz gs'ı bir kez daha 5leyebilir.

Hoca değişmeli, bu sene ligde başarılı olacağımızı sanmıyorum, 3 sene üst üste şampiyon olmak imkansız gibi bir şey, ama hoca bundan dolayı degismemeli, yeni biri gelsin ki, Avrupa'da en azından heyecan olsun.

Boşa üzülmeye gerek yok hazırlık dönemi facialar geliyorum diyordu öyle de oldu.

Yöneticiler kutlamalara devam etsinler hatta önerim geçen seneki kupayı Everest dağına filan çıkarsınlar ya da Burj khalifa'nın tepesinden foto çeksinler şov yapsınlar çünkü o kadar vizyonsuz, becereksiz, iş bitiremeyen yöneticilerden oluşuyor.

Real şampiyon oluyor ertesi gün biz dünyanın en iyisiyiz transfere gerek yok demiyor çat Mbappe açıklıyor gidip Mbappe al demiyorum ama laubali hareket edemezsin bu bir yarış ve 1 adım öndeysen onu koruman gerekir.

Erden devam etse rafa Silva alirdi bence. Mertens ile sözleşme uzatmak sacmalik idi maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt