Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda oynatılmayan oyuncuların gitmesi ve maaş bütçesinin düşürülmesi doğru. Transfer yapılmasına ise şiddetle karşıyım. Okan hoca alt yapıdan oyuncuyu oynatmak zorunda kalsın. Metehan, Efe Akman, Ali Turap oynasın.
Ona gerek yok 30 m euro transfer yerine bu sisteme devam edeceksek Fransa veya Belçika liginden atletik, fiziksel özellikleri ön planda, birazda top yapabilen adamlar alsak yine başka olur.

Asıl tehlike şu zaha gitti ziyechde gitti diyelim tüm sezon Avrupa maçları dahil kerem-barış ikilisi çekilmez

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arias galatasaray'ın bekası adına kadroya katılmalı.

başka da transfer yapmayın bu adama.

Transfer felan umurumda değil de
Zaha gider, yerine transfer yapılmaz
Hoş, değişen bir şey olmaz ya. Şu an da Zaha'nın ha varlığı ha yokluğu
Hangisine üzülelim ? Yönetimin iş bilmezliğine mi, hocanın sistemine mi

Hangisi torreira'dan kötü

yav reis bu boktan sistemde herkes çöp duruyor. ismail torreira değil bakalım bizde 50 metre top peşinde koşabiliyor mu ? ben bir süre kesinlikle oyuncu eleştirisi yapmayacağım okan gidene kadar.

Ortada muthis bir transfer basarisizligi var.Cok basit yapacakları 2 sey vardi.Biri sol bek digeride ortasaha.Bj bolgelere yapilan transferler cok gecikti.Gecikince plansizliktan gittiler jelerti aldilar ki bence bu cocuk kazik oldu tutmaz.Bizim lig de fiziksiz adam is yapmaz.Simdi biz bu bölgelere odaklandigimiz icin aksayan yerlere transfer yapamadik.Kohn kotu bir futbolcu onun yerine birini alacaklardi birde Abdulkerim yerine Solda oynayabileb stoper.Simdi bu transferler olsaydi eger Okan hocanin rezaletlerine ragmen suan young boysu gecmistik.Yazik oldu halen cikamiyorum etkisinden.

Bu takimin atletizm problemi var.Elimizdeki oyuncular yaslandi artik.Hoca kadroyu koruyacam diye bunlarida dusunmesi gerekirdi.Ama bu sene icin dusunulmus hicbirsey yok malesef.

Bu sene icin gercekleri konusmak gerekirse ben umutsuzum.Eksik bolgeleri dolduramadik gondermemiz gereken futbolculari gonderemedik beceremedi yönetim. Bu sene kaos yili sonrasina Erden Timur belki gelir .Gelirse tekrardan toparlanma olur.

Ona gerek yok 30 m euro transfer yerine bu sisteme devam edeceksek Fransa veya Belçika liginden atletik, fiziksel özellikleri ön planda, birazda top yapabilen adamlar alsak yine başka olur.
Hoca kendini, sistemini güncellemeyecekse sorunumuzu çözecek bir transferin olacağına inanmıyorum. 3'lü orta sahaya geçmemiz lazım. Beklerden birinin geriden çıkarken oyun kurulumunda olması lazım ikisi birden ileri gidip orada beklemesi hiç bir şey katmıyor bize. O yüzden transfer yapılıp ekstra para harcanmasını karşıyım. Yeni yönetim, yeni gerçek- geniş yetkileri olacak ve ortaya bir futbol aklı koyabilecek bir Sportif Direktör ile kulüp profesyonellerinden A'dan Z'ye yeni bir yapılanma gerek eğer hedef Avrupa başarısıysa.

tenor.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt