- 6 Eylül 2014
- 93.591
- 64.403
- 4.608
Muthiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muthiş
Boey Bayerne gidip yerine oyuncu alınmadığında Erden Timur istifa etmişti zaten, şampiyonluk zedelenmesin diye sezon sonuna kadar kaldı+ boey'i bayern'e 30'a satarken de halefini hazırlamalıydık. aynı profilde bir oyuncu düşünerek.
takımda zerre futbol aklı yok ya.
ilgilendiğimiz oyuncuların bile profil olarak birbirleri ile alakası yok.
ismail bazen çok pozisyon kaybediyor, pas kalitesi de taylan antalyalı'dan hallice. amrabat da müthiş pasör değil de ismail'in 1 gömlek üstü bi oyuncu olur. rabiot bile gelse iyiydi o türkiye'ye uyum sağlayamazdı büyük ihtimal. bu herif herhangi bi güney amerikalı çetesinin lincine maruz kalmadığı müddetçe ligimizin içinde gezdirir.İso şu anda en iyisi aralarında. Ben olsam Fred'i 10'a atar casperski'yi keserim
Soyle bir tweet de var dun atilmis, bakalim biliyor mu birseyler:
Hayır şartlıdırZorunlu mu
Krunic fredle de oynasa çökertir.Iso fred ile iyi oynuyor hep yav krunic ile oynadıgında çöküyor. Yanindakilere gore yükselen bir tip
Bu sefer de maaşı yüksek yıldızlarla yerlerPara geldi de ne oldu
Boey'in parasını ne olduğu belli olmayan iki futbolcuda yediler
Soyle bir tweet de var dun atilmis, bakalim biliyor mu birseyler:
Ha daha alamadan gonderdikGalatasaray, Köhn'ün yerine İsmail Jacobs'u almaya çalışıyor.
@Plettigoal
Once gonderelim, sonra bakariz diyorlar.Ha daha alamadan gonderdik
Şüphesiz okan hocamız yine yanlış sol beki tercih etmiştir. Umarım bu da 3 lü savunma beki değildirGalatasaray, Köhn'ün yerine İsmail Jacobs'u almaya çalışıyor.
@Plettigoal
ne oynadığını bilen, iyi bir sistem takımında iyi bir parça olur gibi. gayet kaliteli bir herif. sistem oyuncusu.Hala 2.lig topçusuna neden 20 milyon verdik anlamıyorum ? Saraya çok laf etmeyeyim dedim ama son maç beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı, şimdi okan buruk varken çok oyuncuya laf etmek istemiyorum ama çok ağır, çabuk olmayan çok düz bir herif gibi.