Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kontenjan açmak için önce Oliveira gereksizini gönderin.

Bu bilet olayının arkasında kimler var cidden merak ediyorum. Birileri yine dursunu kandırmış gibi görünüyor

+ boey'i bayern'e 30'a satarken de halefini hazırlamalıydık. aynı profilde bir oyuncu düşünerek.

takımda zerre futbol aklı yok ya.

ilgilendiğimiz oyuncuların bile profil olarak birbirleri ile alakası yok.
Boey Bayerne gidip yerine oyuncu alınmadığında Erden Timur istifa etmişti zaten, şampiyonluk zedelenmesin diye sezon sonuna kadar kaldı

İso şu anda en iyisi aralarında. Ben olsam Fred'i 10'a atar casperski'yi keserim
ismail bazen çok pozisyon kaybediyor, pas kalitesi de taylan antalyalı'dan hallice. amrabat da müthiş pasör değil de ismail'in 1 gömlek üstü bi oyuncu olur. rabiot bile gelse iyiydi o türkiye'ye uyum sağlayamazdı büyük ihtimal. bu herif herhangi bi güney amerikalı çetesinin lincine maruz kalmadığı müddetçe ligimizin içinde gezdirir.

Galatasaray, Köhn'ün yerine İsmail Jacobs'u almaya çalışıyor.

@Plettigoal

Amrabat bayıldığım bi topçu değil mücadele gücü yüksek ama topla ilişkisi kötü yinede iş yapar gibi ligde bizde en kötü çukumeka'yı alsak yeterli olacak kirala adamı ne kaybedersin

Hem yönetim hem teknik ekip hem kadro günbegün geriye koşar adım gidiyor
Toplu revizyon şart

Yönetim ve teknik ekip değişmeli
Transfer felan geçin

Hala 2.lig topçusuna neden 20 milyon verdik anlamıyorum ? Saraya çok laf etmeyeyim dedim ama son maç beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı, şimdi okan buruk varken çok oyuncuya laf etmek istemiyorum ama çok ağır, çabuk olmayan çok düz bir herif gibi.
ne oynadığını bilen, iyi bir sistem takımında iyi bir parça olur gibi. gayet kaliteli bir herif. sistem oyuncusu.

türkiye'de sistemli futbol oynanmadığı için, bu tip oyuncular genelde tutulmaz yaw. tr'de genellikle bireysel performansı olan oyuncular daha çok seviliyor.

ekleme: bonservisi bence de çok fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt