Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Primler ve maaşlar yatmamış o sebeple oyuncular mutsuzmuş huzursuzluk başarısızlık bundanmış (Twitter dedikodularından)
BJK 50 puan aldı 3-4 oyuncuyla geçen senenin şampiyonu gibi oynamaya başladı.Biz iki sene sürüşte şampiyonluk oladık aynı kadro aynı hoca ama rezalet oyun açıklayamıyorum.işkseneki Sergiodan ne eksiği var sara veya demirbayın ya da köhmğm kazımcanfan ne eksiği vardı. Boeymiydi takımın yüzde 50 si

bu arada öz abisi bizde oynamış adamı bile almayı başaramadılar. ne yalan söyleyeyim, mevcut komite max amrabat'ı alır gibi geliyordu bana.

Haluk Yürekli: "Kerem giderse gelecek tüm parayı Arias'a vermeyi planlıyorlar."
Umarım veririz de takımın içine biraz daha eder.

Hayatında Avrupa görmemiş adama 15 kağıt gömelim aynen.

Zihniyetine tüküreyim artık.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın oyuncularına son anda bir teklif gelir mi onu takip etmek lazım."

Hem Hermoso hem Jakobs gelirse iki “gercek” bek ile sezona girecegiz. Jelert ve Jakobs.

Sag bek alternatifi Kaan Ayhan ve Baris. Sol bek alternatifi Hermoso ve Berkan Kutlu.

Tuhaf tuhaf isler

kendi bırakıp gidince daha iyi olur. şimdi kovmaya kalksan gene inada biner şampiyonluk bonusu zartı zurtuyla 10 milyondan aşağı gönderemezsin. bi o kadar da yerine getireceğine yapsan sözleşme çok sıkıntı.
Tamam o nedenle sahayı tutup beklesen zaten 2 istifa sensine ağlayıp çekip gider. Gerekiyorsa sahayı 1 ay ek idman karşılığında bekletirdim ben.

Haluk Yürekli: "Bir bakmışsın bizim oyuncumuzdu derken hafta sonu başka bir takımda ilk 11 başlamış olur."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt