Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

jelert sanchez a.kerim jakobs

torriera Hermoso

barış sara coman

icardi

Muslera
Jelert-Davinson-Hermoso-Jacobs
-------Torerria--Kerem-----
-----------Sara-----------
Barış-----İcardi----Kerem

hoca şu ortasaha inadınını kırsın şu 11 bile şampiyonluğa yeter

Yaw ne ariasi allahin futbol cahilleri, gidin kiralayin birini okadar iyi kanat oyuncular var gözden düsmüs piyasada

"eylül gelsin, hiçbir şey değişmezse başkanı ilk önce ben eleştireceğim" diyen sn dursun özbek sever arkadaş onlayn mı?

1 gün sonra eylül geliyor da. ne düşünüyor acaba :d

Ben hermosun orta saha oynadığı bi dönem hatırlamıyorum bu arada.

genç dönemlerinde sol bek başladı bu adam. sonra stopere kaydı.

Öertensin yerine adam 8 ve sol bek 3 yıldır herkesin dilinde hala konuluyoruz hatta sağ bekte yok artık 9 verdik sağ bek? 23 verdik 8 ? Planlama süper .Zaha gitti kereme gidecek nelson gidecek köhn gitti Okan başakta şampiyonluktan sonra sıvamıştı bizde de bu sene sanırım öyle olacak

Fener'in Amrabat'i aldigina memnun oldum, daha iyi bir oyuncu alacaklarını düşünüyordum. Amrabat, Al Musrati, Lorik Cana stili 6 numaraları ben hiç beğenmiyorum.

ifb isterse 20 milyona alsın bizene biz elimizdeki 10 gol atmış adamın maaşının yarısını vererek yollayabiliyoruz anca bizim durum daha vahim

Jacops videolarını izliyorum. Tabi videolar ne kadar güncel bilmiyorum. Orta kalitesi çok iyi. Ayrıca kohn ile en büyük farkı adam net şekilde dribling yapabiliyor. Kohn kaç kere atağa çıkarken abuk sabuk top kaybı yapıyordu. Videolarda izlediğim herif ise net şekilde seviye atlariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt