Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada mertens 4 mılyon alıyormus haberı gercek mı

Galatasaray'da hainler var
Bunca fiyaskonun, göz göre göre rakiplerin şampiyon kadronun önüne geçmesinin başka açıklaması olamaz

Ekli dosyayı görüntüle 259034
bir aydır diyorum dinleyen yok. başkanı bjkli tdsi bjkli, yardımcısı fbli, teknik heyette 1-2 Galatasaraylı dışında kimse yok. Dursun ne kadarda sevinmiştir bjkden 5 yediğimizde. İspatlarım, ispatladımda eski mesajlarımda. Zaten öyle gizli bir şey bile değil
Has Cimbomlu Erden Timuru yemeleri, Galatasarayı bile tutmayan Cenk Ergünü getirmeleri... say say bitmez

İki rakibimizin de kadrosu geçen seneye göre seviye atlarken biz 8 ve 9 numara haricinde geçtiğimiz sezonun başından gerideyiz.
Kalede düşüş var, stoperlerde düşüş var, sağ bekte kalite aşağıya geldi, sol bek ve 6 numara aynı denebilir. Kanatlarda da Barış’ın bireysel performansı artsa da rotasyon bence geriye gitti.

Güncel olarak ikinci on birimiz çok zayıf, hamle oyuncusu olarak opsiyonlar limitli. Çok geriye gittik. Kerem, Wilfred ve Hakim küstürüldü. Bek yedeğimiz olmayacak gibi.

İşler kötüye gidiyor ve bunun sonucunda panik transferleri önümüze çıkabilir. Dursun-Cenk ikilisinin kronik kazığı olarak uzun vadeli ağır kontratlar kapımıza gelir.

Şimdiden yazmış olalım.

2 sene sefa çektik bu sene de cefa çekeceğiz bu mentaliteyle sezonu takip ederseniz üzülmezsiniz. Bu sene pek bir cacık olmayacak bizim takımdan

Tamam o nedenle sahayı tutup beklesen zaten 2 istifa sensine ağlayıp çekip gider. Gerekiyorsa sahayı 1 ay ek idman karşılığında bekletirdim ben.
zaha'nın hocadan bağımsız oyuncularla da sıkıntısı var bence. özellikle kerem'den çok icardi'yle filan takık olsa gerek. terim gibi acayip türk işi bi baba figürü olmadıkça takıma katılabileceğini sanmıyom ben artık. zaten kendi de oynamak istemiyomuş şu haftalarda bile. zararına neresinden dönsen kar, okan hocanın da ayıbı olsun şu kadar emekle türkiye'ye getirilmiş adamdan hiç faydalanamamak.

Hermosa da dikkatimi çeken en büyük şey ise, herif maçlarda full konsantre rakip topu oyuncusuna atmadan uyanıp adamın dibinde bitip atağı sonlandırıyor. Ayrıca top yönü degistirmede de iyi. Jakops da hermosada çok rahat 1-2 seviye atlatacak oyuncular. Okan hoca bu oyuncularida futbola kusturmezse tabi

Kohn werder bremen haberi yapmış yasaklı gazeteci. Bu herif hâlâ nasıl içeriden haber alıyor. Acun'un kankasi yöneticileri istemiyoruz.

Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralıktı diye biliyom kanksta Pl'de olmadığı için takım gönderilecek oyuncular arasındaydı.Zeki ve Weghorstla beraber..
Ben nanasiyi istiyordum da Strasbourg kapmış, sağ beke de Doue'yi istiyordum onu da onlar aldı,
Kahpe Strasbourg

Twitter'da hastag açılmalı transferlerdurdurulmalı diye. Göz göre göre soyuluyoruz. 26 yaşında güney amerika'dan çıkmamış adama 15 gömmek soygundur. Adam elimizde ki zaha'dan bile kötü bir kanat oyuncusu.

zaha'nın konuşulan şartlarda gönderilmesi de gerçekten tam bir akıl tutulması. düzenli oynatsan ligde banko double-double yapacak bir adamı yok pahasına gönderip bir de maaşının yarısını biz ödeyeceğiz hea?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt