Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsız.webp

Sol bek yine değişir eğer kerem oynayacaksa önde .Sol kanata topu tutabilen bir adam lazım mesela saha yerine tadici alsaydık sol bek hala angelino olabilirdi.
Rabiot ve sol kanat transferi şazım
Abi Tadic mi kaldi adam ferdi gidince sahada ruhunu birakiyor tadici oynatan ferdiydi

Topu alip 30 metre getirip ayagina veriyordu sirtini dayayarak top oynayacak oyuncu lazimsa ptt liginden de buluruz bu devirler gecti tadic fenerin en zayif halkasi keske her mac oynasa

açıklamaya bak

anlaştık ama kalmasından yanayız... adamın istemediği yerle niye anlaşıyon o zaman. ya da o şekilde konuşuyorsun.

madem kalsın istiyorsun niye kaptanlık düşüyor ?

dağınıklık diz boyu.
burda kerem’in sütten çıkma ak kaşık gibi bir hali var. yönetim çok suçlu ama kerem de suçsuz değil.

torrent senesinden beri sene sonu twitlerine falan bakın hepsinde ayrılacak oyuncu kıvamında mesajlar. bu sene okan hocanın da belirttiği gibi ayrılmak yönünde talebi olmuş.

kaptanlık konusu çok tartışıldı ama sen kulüp için sezonun en önemli maçında ortalık bu kadar karışıkken ilk maç yenildikten sonra kaptanlıkla ilgili açıklama yapıp ortalığı daha da karıştırmasan da olurdu. neyin gazına geldin mesela ikinci young boys maçını beklesen de ortalık karışmasa ne olacaktı. bir de röportajda sorarlar cevap verirsin anlıyorum ama öylede değil bir anda 2 paragraflık açıklama atıyosun abartı bir iş maalesef.

kaptanlığı almalarını o zaman ben de eleştiririm. ama kaptan olacak adama yakışacak bir zamanlama değildi.

yönetim kötü niyetli herkes farkında o maça özel berkan sana bantı vermeyi unutmuşta olabilirdi kaptan olmayınca bişey mi değişti.

kalmasını istediklerini de düşünmüyorum ama kalmasını isteselerdi de bu kadar gitmek için yırtınan uçana kaçana trip atan adamın önünü açmak için bir kulüple görüşebilirlerdi.

yönetim kötü niyetli ama kerem de bu kadar dünyaları kazanan adamlarsınız bu kadar sürekli gündemde olup isyan etmesen de olur yani.

Nelsson'u hem sözleşme uzatmak için ikna etmeye çalışıp hem yedeğe mi atacağız şimdi?

Abdülkerim-Köhn sol taraf savunması geçen sezonun sonundan bu sezonun şu anki noktasına kadar olan dönemde çok büyük zaafiyet yaratıyordu. Bu ikiliden Hermoso-Jakobs ikilisine geçiş ciddi bir upgrade olarak değerlendirilebilir. Abdülkerim yine de çok değerli bir oyuncu ama bu rotasyonda kalacaksa çok çok daha iyi olması gerekir.

PLettigoal'un tweetinin goruntusu vardi bu konuda. Kohn gidiyor vs.

Sonra "Galatasaray want to replace him with Ismail..." diye yazdi, gerisini okumak icin Twitter'a girmek gerek.

Ben Jakobs'un ismini unutmusum. "Ismail kim lan, hangi Turk'u aliyoruz? Ismail Koybasi mi yoksa? Noluyor lan?" dedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt