Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şey çok enterasan Hermoso & Davinson ikilisini Avrupanın en iyi 10 takımını bir kenara koyalım geri kalan takımların hangisine koysan oynar
Su iki adama ragmen topu musleraya oynayip yarim saat ayaginda tutarsa cinayet islerim
Ikiside oyun kurucu stoper yag gibi topu cikarmamiz lazim

Defansta oluşan acemi mangası görüntüsü için hemen transfer butonuna basıldı ama o görüntünün sebebi bireysel değil oyun plansızlığı ile ilgili olduğunu göreceğiz.

Hermoso ve Sanchez NŞA da mükemmel ikili olur ve ligin 2 gömlek üzerinde. Jacobs bence vasat hamle ama fizik gücü bir tık da olsa Jelert’e göre yüksek o sebeple katkı sağlayabilir. Jelert ise Kaan’a yedek devam edecek gibi.
aponun yaptiklari sistem bazli bir sey degil kingpay

Tamamen bireysel. Herif mt de turnuvada da sahanin ortasina birakiyordu patir patir

Bu arada Hermoso cidden geliyorsa, sol beke Jacobs mudur nedir o geliyorsa. Stoper de satmayacaksak...

ARTIK ÜÇLÜ DEFANS HOCAM...

Hermoso-Apokerim-Nelsson-Davinson-Kaan-Metehan stoper rotasyonu... BENİ ÜÇLÜ OYNAT diye bağırıyor...

Hermoso ve Abülkerim son haliyle tam üçlünün sol stoperi... Kaan ve Davinson da çok iyi sağ stoper adayları... Metehan da keza öyle... Ortaya da Nelsson'u çekersin... Artık Nelsson önde basamadı derdi olmaz... Nelsson olmadığında zaten Davinson orayı da taş gibi oynar... Jacobs zaten kanat beki... Jelert için de daha rahat olur... Ali Turap da daha rahat oynar... Barış da daha rahat kanat beki olur...

E hücumda kanat rotasyonumuz da çok daraldı... KANAT BEKLERİ VARKEN HÜCUMU KANATSIZ DA OYNAYABİLİRİZ...

Arkada 3 stoper varken Torreira-Sara ikilisi de önden biraz olsun yardım alabilirse oynar... Sara'nın biraz daha rolüne alışacağı umuduyla...

Ondan sonra hücum hattını da istediğin gibi kurgula... İster hücum üçlüsü dar bir 3-4-3 gibi yap, ister 3-4-1-2 gibi yap... İster ortayı tam üçle 3-5-2 gibi yap...

Ben TR liginde üçlüye bu kadar uygun kadro, özellikle defans hattı hatırlamyorum... Madem göbekte ısrarla sadece 2 tane adam düşünüyorsun. YAP ŞUNU HOCA YA...

Su iki adama ragmen topu musleraya oynayip yarim saat ayaginda tutarsa cinayet islerim
Ikiside oyun kurucu stoper yag gibi topu cikarmamiz lazim
Muslera nın ayağına top değmesin bir zahmet, Hermoso & Davinson ikilisi haricinde Sara da benzer bir şekilde derine gelip top alıyor sürekli zaten

Bu üçlü + 2 bekimiz üzerinden oyunu genişletip bir build-up planı kursun bari Okan Hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt