Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.113
- 4.158
- 1.338
Hesaphan cezali oldugu icin 24/25 maas tablomuzu hazirlayacak biri bulamiyoruz dogal olarak.
Hesaphan kim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesaphan cezali oldugu icin 24/25 maas tablomuzu hazirlayacak biri bulamiyoruz dogal olarak.
kalmalı. toparlayacaktır.Okan buruk için nediyon fikirlerin değişti mi
Murat SaylakHesaphan kim?
Abdülkerim bence de düştü o ayrı ama Nelsson geçen maç olmasa 4 yemiştik birmmaç köyü oynadı ayağı kaydı adamı çarmıha gerdiler.aponun yaptiklari sistem bazli bir sey degil kingpay
Tamamen bireysel. Herif mt de turnuvada da sahanin ortasina birakiyordu patir patir
Esyalarini inşallah iyi gecelerkalmalı. toparlayacaktır.
Octavio gelsin
Hic utanmiyormusun hocam yeter be
Bakalım jakops'a kac katını vereceğiz ben en az 2.5 vereceğimizi düşünüyorum cenker tarifesi o aralıklarda başlar.
Murat Saylak
Nasil tanimazsin ustat
Agzina yüzüne bulastirdilar, plansiz projesiz kafaya göre takiliyorlar, kulübü batiracak beceriksizlerHermoso da gelirse bizim maas yükü 60-70milyonu bulur herhalde
eşyalarını derken? kupalarını yanında götüremiyor diye biliyorum.Esyalarini inşallah iyi geceler
Onlar Gsin kupası. Avrupa'da bizi rezil etti. Sen uyuyor muyduneşyalarını derken? kupalarını yanında götüremiyor diye biliyorum.
ne yaptınız murat saylak icinMurat Saylak
Nasil tanimazsin ustat