Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6829.webp

biz bahse gecen oyuncuya *kis donemi de gitmistik ,vermemislerdi.
diger talipli zenit idi hafizam yaniltmiyorsa , ki, bunlar flum'un baskanin aciklamalarin dan hatirladiklarim - o doneme dair .

saygi ve selamlar .
Üstad Javi Galan işi olmadı maalesef, epey olumluydun o isme. Jakops hakkında bir görüşün varsa okumak isteriz.

Hermoso geçen sezon çoğu maç üçlü defansın sol stoperi veya üçlüde orta stoper oynamış. Nadiren arada bir de üçlünün sağ stoperi oynamış...

Ancak geçen sezon A.Madrid stoperde sık sık Witsel ve Azpilicueta gibi başka mevkilerden devşirme adamlarla oynuyordu... Ondan bir türlü oturtamadığı için yerlerini çok değiştirmiş herhalde, bilemedim. Geçen sene A.Madrid'in defansı için sorunlu diyorlardı zaten.

Bence boyuna, tarzına bakıldığı zaman ideali üçlüde sol stoper. O paylaşılan Real Madrid maçında da üçlüde sol stoper oynamış zaten...

Hedef maçlarda böyle de olur. Ancak ciddiyim bu sistem Berkan yerine öne bir forvet daha bile kaldırabilir çok ekstra sert maç değilse ve 10 numaraya koyduğun adam çok hantal temposuz, eli belinde biri değilse...

Veya yine Berkan'ı çıkarıp, tek 10 numara yerine, iki tane ofansif iç forvet oyuncusu oynat... Biri Ziyech, Demirbay veya Yunus olur olur, diğeri Kerem olur, kısıtlı sürede Mertens olur. Ya da transfer bilemedim [Octavio'yu tanımıyorum nasıl biridir bilmediğimden onu örnek vermedim]

Otavio için sağlam bir kaynak var mı? Birkaç gün önce ortaya atılan o boş haber harici bir gelişme mi oldu? Birkaç saattir aktif değildim forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt