Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arias iyi kanat, Brezilyali arkadasim baya ovdu. Cok caliskanmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takımda tam içimize sinen bir knat oyuncusu yok maalesef şu an. Kerem ne yaptığı belli değil, Ziyech de öyle ki mücadele de edemiyor. Barış da gününde olmadığında çok kötü oynuyor. İyi performans vereceğinin garantisi yok. Barış çok övülüyor ama görerek bakarak orta açamıyor, karar vermede bazen çok zorlanıyor.

Arias ı aldık sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arias dediginiz adam fluminense de ki herifse koşarak kaçmamız lazım zaha bunun yanında young boysdaki vinicus gibi kalır öyle söyleyeyim, buhran bir dönemden geçtiğim ağzımda sigara elimde telefon gece 3 sularında oynadığım bir copa libertadores maçında bu arkadaşa çok küfürler etmişimdir. Bakın brezilya liginde bile ağır kalan bir heriften bahsediyorum.

Hermoso Sanchez tandemi kağıt üzerinde harika ama ne kadar iyi olurlarsa olsun takım savunması arızalı olursa bu ikili bile kevgir olur.

Daha Sara Jelert etmi tavukmu anlamadan bir sürü transfer ismi çıktı hayırlısı bakalım

Unkown adamlara bi ton para saçtık inanılır gibi değil

Sara
Jelert
Jakops
Arias

Bunlar neyin nesi cidden anlamıyorum ben bu transferleri

Genç desen jelert harici gençte değiller

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımda tam içimize sinen bir knat oyuncusu yok maalesef şu an. Kerem ne yaptığı belli değil, Ziyech de öyle ki mücadele de edemiyor. Barış da gününde olmadığında çok kötü oynuyor. İyi performans vereceğinin garantisi yok. Barış çok övülüyor ama görerek bakarak orta açamıyor, karar vermede bazen çok zorlanıyor.

Gecen sezon aslinda bakarak son pasi atiyordu ama bu sezon sanki eski haline dönmüs gibi. Bir de sanki biraz gergin gibi. Sanki keyfi yokmus gibi bir his veriyor bana. Hayirlisi

Muslera
Jelert - Sanchez - Hermoso - Jacobs
Berkan - Torreira
Arias - G.Sara - Barış
Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt