Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Önce fiziksel durumunu düzeltsin, kaç tane topu aldı ayağında geveledi, fizik olarak herkesi tokatlayan adam ikili mücadele kazanamaz oldu.

Tek vuruş yapacak diye kimseye göstermiyorlar bu imtiyazı.

Her hücumda stoperler rakiple bire bir kalıyor neymiş sorun Icardi beyin götünü kaldıramaması kaynaklı top alamamasıymış.

Boş yapma

Önce fiziksel durumunu düzeltsin, kaç tane topu aldı ayağında geveledi, fizik olarak herkesi tokatlayan adam ikili mücadele kazanamaz oldu.

Tek vuruş yapacak diye kimseye göstermiyorlar bu imtiyazı.

Her hücumda stoperler rakiple bire bir kalıyor neymiş sorun Icardi beyin götünü kaldıramaması kaynaklı top alamamasıymış.

Boş yapma
Bende bunu diyordum zaten ama 2 asist yaptı young boys maçında atamadilar. Daha güçlü olmalı zaten

görende messi sneijder falan sanar, bu adamın en son atılan bir tane ara pasına yetiştiğini kim hatırlıyor var mı hatırlayan biri ? şöyle iki oyuncunun arasından bırakılan pas'a ne zaman yetişebilmiş icardi. Armut piş kafama düş istiyorsa yok öyle bir dünya real madrid değil burası. Rakip kaleci kendi bulunduğu yerden ortasahaya icardiden hızlı gelip topa mudalahe ediliyor aynı pozisyonu son haftalarda 50 kere falan izledik. Adam yetişemiyor inanılır gibi değil.

Galatasaray'ın Mevcut Kadrosu ve Potansiyel Transferler

Oyuncuların orijinal pozisyonlarına sadık kalmaya çalıştım (elimden geldiğince). Örneğin, Barış Alper Yılmaz sol/sağ bek olarak rahatlıkla oynayabilir ve hatta Jacobs'tan daha etkili olabilir.

1725017459639.png

Bence tam anlamıyla nokta atış bir kanat oyuncumuz yok. Kanat oyuncularının hiçbiri olması gerektiği gibi performans göstermiyor. Ne Barış Alper, ne Kerem, ne de Ziyech hücumda o güveni vermiyor.

Bu takıma net bir kanat lazım. Koşucu, dribbling yapabilen, şut atabilen,adam eksilten, beyni olan enerjik bir kanada ihtiyacımız var.

Ayrıca takıma enerjik, hareketli ve savaşçı bir orta saha da gerekli. Şu an sadece Torreira bu anlamda uygun. Demirbay, Sara, Kaan ve Berkan bu beklentiyi karşılamıyor bence.

Takımın en büyük sorunu, ikili mücadelelerde ve top kapmakta zayıf olmamız, ayrıca presimizin son iki sezondaki kadar etkili olmaması. Bu sorunlar değişmezse, bizi çok kötü günler bekliyor.

Son düzenleme:
Bende bunu diyordum zaten ama 2 asist yaptı young boys maçında atamadilar. Daha güçlü olmalı zaten
Kendi de atamadı devamında gol yedik.

Rafa Silva aynı bedellere neler yapıyor bana hikaye anlatma.

Esas sorunumuz da malca top kaptırıp sonrasında rakip hücumcularla bire bir kalmak, bunu engellememek bizi yıllardır bitiren şey.

Burhancan Terzi: "Galatasaray, Arias ile Lauirente görüşmelerini eş zamanlı olarak yürürüyor.."

Bu takim Avrupada oynarken fizigi yerinde olmayan Icardiyi ve fiziksel bitik olan Ziyechi kaldiramiyor. Ikisinden birinin gitmesi bence dogru. Yerine gelecek adam ama önlemi. Arias gelecekse kimse gelmesin.

Avrupayi biraktim. Fb ve Bjk'ya karsi bile kaldiramaz bu takim ikisini

Hocanın sistemi ucube olunca çalımcı, driplingci, nokta atış ayaklı, fizikli, önde basan, geriye koşan, top kapan, adam eksilten, şutu öldüren, sağı süründüren, solu felç eden, kafa vuruşu net, osuruğuyla adam boğan, tükürdü mü yakan transferler gerekiyor hep

Kendi de atamadı devamında gol yedik.

Rafa Silva aynı bedellere neler yapıyor bana hikaye anlatma.

Esas sorunumuz da malca top kaptırıp sonrasında rakip hücumcularla bire bir kalmak, bunu engellememek bizi yıllardır bitiren şey.
Hiçbir futbolcu kosamiyorki bizde. Demekki bu takım idman yapmıyor. Orta sahasiz oynuyor. Her rakip bizim defansla başabaş kalıyor. Dünyanın en iyi defansını getir mala bağlar bir saaten sonra. İcardiyi yedegede cekemiyor. Bir batsuhayi oynasa tek forvette gorsek

Orta saha almayacak bu Okan bey biz yanmisiz zaten

Gecen sezon aslinda bakarak son pasi atiyordu ama bu sezon sanki eski haline dönmüs gibi. Bir de sanki biraz gergin gibi. Sanki keyfi yokmus gibi bir his veriyor bana. Hayirlisi
Ben Barış net takımı bir yere götürür diyemiyorum. Yaptıkları ortada ama yapamadıkları da bir o kadar var. Kerem de öyle. Ne verecekleri belli değil, maçtan maça sürekli değişiyor. Ziyech ne yapıyor onu hiç anlamadım ama bence bizim takım da düzgün çalışmıyor ve kulüpte de problemler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt