Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laurente kerem giderse gelir, oyun tarzları birebir olmasa da daha benzer.

arias bambaşka bi profil, her türlü takıma katılmalı.

Kanat için en ideal isim Sallai, Fizikli ve güçlü oyuncular lazım Sallai bu profile uygun. Her zor maçta sahada kaybolan Ziyech profili isimlere yönelinmemeli.

Spartak Moskova taraftar Telegram grubundayım :D Arias'ı alacağımızı ve Kerem Aktürkoğlu'nu onlara satacağımızı söylüyolar.Taraftarlardan 1'i Arias'ı biz alalım demiş :D Ben de Arias kısa boylu 1 oyuncu ve takım oyununa en yakın isim Kerem Aktürkoğlu deyip ikna ettim :D
Bi tanri varsa seni cennetine koymali bu çabalarindan ötürü knks.

30-40 da huri vermeli :D

6 numara yok, 10 numara 40 yaşındaki mertens, işin sonunda 40 milyon harcadık, yine de eksikler bitmedi. Daha bu herifi kovmak için kulübün batması mi gerekiyor ? Ezelin kör annesini koysan bu takımın eksiklerini görürdü, süper zeka Okan, 50 maç mertens oynatmak üzerine bir plan yapmış.

@Emre Zeytinli

meşgulüm son bir iki gündür - ZetinGPT servisi vermen lazım.

Köhn gitti, 10 M na sol bek mi alıyoruz ? (ve OKAN HOCA ÇOK İSTİYOR dendi mi ...dendiyse sokağa para attık )

Zaha gidiyor mu

fesihler havada uçuşacak deniyor ? hani paramız yoktu ?

özetler misin ZeytinGPT

@Emre Zeytinli

meşgulüm son bir iki gündür - ZetinGPT servisi vermen lazım.

Köhn gitti, 10 M na sol bek mi alıyoruz ? (ve OKAN HOCA ÇOK İSTİYOR dendi mi ...dendiyse sokağa para attık )

Zaha gidiyor mu

fesihler havada uçuşacak deniyor ? hani paramız yoktu ?

özetler misin ZeytinGPT
Köhn gidiyor üstad uçakta bremen yolcusu
Zaha gitti sayilir lyona

Jacobs artik gs oyuncusu
Hermoso bitmek üzere

Bi kanat transferi daha olacak onu bekliyoruz

Ziyech de ayrilacak ajaxla görüsüyor

Tek sol bek tek sağ bek tek ön libero tek sol kanat ile nasıl bu kadar maça çıkacağız bilmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk Ergun ve guzel yonetimimiz takimi coplerle doldurmak istiyor. Umarim Jacobs ve Jhon Arias transferleri yatar da takim daha az zarar gorur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt