- 6 Eylül 2014
- 93.512
- 64.339
- 4.608
Beğendin miAriası izledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendin miAriası izledim
O takimlar chelsea arsenal united psg city filanda kurban olayim coplerineAdamlardaki vizyona bak takımlarında düşünülmeyen çöplere bakacağız diyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Davinson aldık geçen sene öyle. Her zaman Dombele düşmüyor bahtımıza neyse kiO takimlar chelsea arsenal united psg city filanda kurban olayim coplerine
Besiktas Talsica ve Aboubakari son anda cekmisti belli olmuyor bu isler
hocanın 3lü savunmaya geçiş yapabileceğini düşünüyorum garip 1 şekilde.Hermoso, jacobs hadi oldu diyelim. Peki bunların rakiple 2 ye 5 kalmalarını nasıl önleyeceğiz. Orta saha olmazsa bunlar da çöp olacak.
Okan yüzundendirBrigton taraftarı: sakat beke 30m verdik
O takimlar chelsea arsenal united psg city filanda kurban olayim coplerine
Besiktas Talsica ve Aboubakari son anda cekmisti belli olmuyor bu isler
Elimizdeki tüm stoperleri bir silah olarak sahaya sürelim geriye kapanıp Arias ve Barış'a bam güm vuralım en iyi ihtimal 1 puan alırız.fb'in orta sahası çok mücadeleci ve fizikli oldu. ulan 6. hafta ne yapacağız orada yaaa?
Gs küllerinden doğar hocam diğerleri stad bakmakla 6 0 la övünür. Hocam ozüne dönecektirBence hoca akillandi artik yaptigi su revizyon cok dogru zaha ziyech filan zaten gidecekti tempolu bir takim kurmak istiyor takimin liderligini icardiye verecek
Bu revizyon sartti ha simdi ha sene sonunda ama bu seneyi kurtarma sansimiz var
Sağ ayaklı yusuf sarıBeğendin mi
Katiliyorum gecen senede cok denedi 11 bularken goreceksiniz bakin avrupa ligi basladimi puan kayiplari selale gibi gelecek su ilk 5 6 macta kayipsiz giden buyuk avantajliGs küllerinden doğar hocam diğerleri stad bakmakla 6 0 la övünür. Hocam ozüne dönecektir
hocanın bundan haberi var mıhocanın 3lü savunmaya geçiş yapabileceğini düşünüyorum garip 1 şekilde.
Yusuf sariyida alalimSağ ayaklı yusuf sarı
Bileği bi tık daha iyi o kadar
Yine soyuluyoruz galiba