- 15 Nisan 2010
- 21.198
- 5.402
- 1.858
Elimde Kaan, Berkan, Taylan, Sergio var gerek yok diyormuş (gülerek)çoğu hedef maçta kaan-lucas ikilisini tercih eden hocanın ortasaha istememesi şahsımı dumura uğratmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimde Kaan, Berkan, Taylan, Sergio var gerek yok diyormuş (gülerek)çoğu hedef maçta kaan-lucas ikilisini tercih eden hocanın ortasaha istememesi şahsımı dumura uğratmakta
sergio şutlanıyor sayısal olarak eksik kalacağız diyerek alır belki (sırıtarak)Elimde Kaan, Berkan, Taylan, Sergio var gerek yok diyormuş (gülerek)
Keramettin'e sorabilirimComan gelir mi? @Alper Altun
12 kişi mi oynayacağız kardeşim?sergio şutlanıyor sayısal olarak eksik kalacağız diyerek alır belki (sırıtarak)
sen şimdi adamı kızdırırsın sorarkenKeramettin'e sorabilirim
Ben sormadan once limon suyu ikram ederim. Tavsiye ederim sizlere.sen şimdi adamı kızdırırsın sorarken
İşte yavşak Manchester cityli oyuncuların böyle sahtekarlıklarıyla alıyolar kupaları..Sterling almaya giden İ.Hatip
![]()
Hollanda da bizi misafir edersin artık maçlarımız varKeramettin'e sorabilirim
Yok yav adam ayağını çapa gibi yere vurmuş.İşte yavşak Manchester cityli oyuncuların böyle sahtekarlıklarıyla alıyolar kupaları..
Taylan Berkan orta sahası ile nerdeyse gol yemeden gruptan cikmistikTaylanı göndermemek lazım.
Olsun reis bu Manchester cityli oyuncuların 1 yavşak olduğunun gerçeğini değiştirmiyo bence yavYok yav adam ayağını çapa gibi yere vurmuş.![]()
Ben evli ve iki cocuk sahibiyim, benim ev musait olmaz.Hollanda da bizi misafir edersin artık maçlarımız var
limon ne alaka beBen sormadan once limon suyu ikram ederim. Tavsiye ederim sizlere.
Gondermek lazim.Taylanı göndermemek lazım.
taylan berkan'la bunu yapıyorsak lucas-rabiot ile neler yaparız tahayyül edemiyorumTaylan Berkan orta sahası ile nerdeyse gol yemeden gruptan cikmistik
Orta saha kalmıyor bunların alacağı yok bari eldekileri yollamayalım.Gondermek lazim.