Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3679.webp

Hala Okan'a topçu alınıyor 

Okanın istediği adamı almasalar bari

10 milyon verip sol bekte +1 hp upgrade nereden baksan kral hareket :dddddddd

Üstat oyuncu kalite ve repertuar olarak iyi olabilir ama bu adama da git *90 dk önde bas *dersen, 2 maç sonra buna da söveriz gibi duruyor. Hoş, bu bütün gelecek kanat oyuncusu için geçerli*.
*kesinlikle. hatta bence daha fazlasini da *soylemek gerekir sevgili onur . kanat bek oynayacaksa, onunde kerem yanlis tercih olur zannimca.

kulupsel bir yana ,
senegal milli takimina secildiginden bugune oynadiklari format da dikkate deger. (*cisse basa geldiginden 343) , (*kendisinden onceki hoca 433 le afcon 2021 apoleti kazanmisti) .

genel kendisine dair ,

sevgili keramettin'in mesajina gecenki yanitim da su noktayi ozellikle vurguladim ;
saha ici eksi artisi bir yana , en endise duydugum nokta ; *sakatlik .

saygi ve selamlar .

ifb bir ortasaha daha alacakmış bizim dışımızda herkes bu mevkinin öneminin farkında ortasahan kadar takımsın rakipler ortayı kolay geçtikten sonra geriyi ne kadar sağlam tutarsan tut pozisyon verirsin

Ontivero, hajroviç burdisso tarzı bi dönem yaşıyoruz tek fark bu sene gelenlere çuval dolusu para ödedik

Bu bütçe adam akıllı bir hocanın elinde olsaydı neler olurdu düşünemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 milyon Euro kaybetmek ne hocaya ne de yönetime ders olmamış.
Bu pamuk helva gibi orta sahayla istediğin kadar sol bek stoper kanat al, artık bırak Avrupa ligini, Türkiye ligindeki sıradan takımlara karşı bile zor anlar yaşayacağımız kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt