Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaz başı daha hatipoğlu felan piyasada yokken erden timuru harcadıkları zaman yazmıştım, bunlar transfer felan yapmasın eldekileri tutsun kafi diye.

3 ayda bu kadar kepazelik artık ihanete satılmışlığa kansızlığa girer, yok mu gs içerisinde şunları dövecek bir babayiğit??? bu nedir lan kansızlar? kıraathane mi işletiyorsunuz ulan????

Zarara bedavaya adam yollayıp 10 20€ lara oyuncu alıyoruz, hakkımızda hayırlısı. Adamın maaşı max düzeyde olur bedavaya yollarsın da, bu maaştaki adamı nasıl olur da bedava yollarsın ?

Şimdi yeni transferler yolda eksikler tamamlanacak da fena oyuncular değiller sorun oyunda oyun değişmeli her oyuncudan verim alabilmeli teknik ekip bu sene teknik ekip çok formsuz

Bu bonservisi olmayan oyuncularin premier lige transfer donemi disinda transfer olabilecegi soylentisi dogru mu ?

gidenler de gelenler de panik transferleri gibi rakamlara bakarsak

Bir takımda maksimum 3 tane Afrikalı futbolcu olmalı. O da kaliteliyse. Transfer yaparken bunu da düşünmek gerekir.

Batan geminin malları bunlar .
Gelin bedava futbolcu böylesini bulamazsiniz biri İngiltere de fark yaratan zaha diğeri geçen sene potansiyeli var diye şimdiki hocamız tarafından aldirilan kohn.
Ve daha önce aldırdığı oliviera,dubua,Yusuf,Hali var bunlarda bedava hatta ziyech e teklif gelse onu da satarız pardon bedava kiralar maaşını da biz öderiz.
Bir tek Kerem akturkoglu satılık değil onu küstürmek olmaz sonuçta kulübümüzün formasını çok seviyor oyundan çıkınca sövebiliyor

Kanat ve Ortsaha gelmesi icin Duobis ve Yusufun gitmesi lazim.

B plani olarak yerli oyuncu alabiliriz.

Yerli olarak Kanat/Ortasaha secenekler var mi sizce arkadaslar?

Benim aklima sadece hic istemedigim Yusuf Yazici geliyor.

Chelsea'yle dalga geçiyoruz da, bizim de aşağı kalır yanımız yok.

Bunlara daha Zaha, Dubois, Sergio, Cicaldao, Yusuf, Taylan, Halil eklenecek.

Ekran Resmi 2024-08-30 17.41.26.webp

erden timur'un ahı var üzerinizde. hani lan bankalar birliğinden çıkıyordunuz? kemerburgaz sezon başı hazır oluyordu? inşaatta kalıpçıyla sıvacıyla takımı antremana çıkarıp poz verdiniz utanmadan.

başkan denin basiretsiz herif transferleri ben yaptım diyip erdeni bertaraf ediyordu ya, ulan 3 ayda ikinci lig topçusunu zor getirdiniz, siz kimsiniz torreirayla mertensle masaya oturacaksınız??

kendi içinizde kara borsa bilet tüccarlığı yapan yöneticinizi bulup kellesini alamadınız siz daha. hain herifler. 2 yıllık bütün emeği çöp ettiniz lan 3 ayda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt