Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vakit gelmişken hem muslera hem keremden çıksak takımda kaçak ya da gündem meraklısı topçusu istemiyorum

adam 5.5 maaşa anlaşamamış ne inatçı bi annesi var bunun bizde kaça okey diyececekki minimum yıllık maliyeti 12 13 olur gibi
Boşta kalırsa olmaz 1 ay önce yaklaşık 12 m euro imza parası + 8-9 net maaş istiyordu Avrupa'da ki vergi sistemiyle uçuk rakamlara geliyor.

Eğer boşta kalırsa orta yol bulalım 4 m euro imza + 4 m euro maaş gelsin yarın başlasın.

20832.jpg

Çok yoğun hafta geçince tamamını izleyemedim uyudum da Slavia ne tokatladı Lille’i ilk yarı

Topla oyunda bizden daha iyiler deyip topsuz oyuna itti adam rakibini ve üçte biri bütçeyle ezdi

Oyuncular kalitesiz ya da vasat altı olunca bitiremediler, kıramadılar turu.

Rabiot işi Avrupa kapanırsa sanki ucuz yollu olabilir fener orta saha aldı, beşiktaş daha o kadar açılamaz onlarda Ndour filan aldı.

Geriye pek seçeneği kalmıyor ya son saniye Avrupa'ya imza atacak ya da yarı yarıya fiyat kıracak.
Bonservisi elinde olan oyuncular transfer dönemi kapansa da İngiliz kulüpleriyle imzalayabiliyor diye biliyorum.

İnşallah iki seçenekten biri gerçekleşir.
Rabiot transferi ile Saranın 10 boya geçmesi yada otavio 10 Sara 8 seçeneği. İkisi de zor bu yönetimle ama bu sene yapılan bu yatırımı kurtarmak için orta sahayı guclendirmemiz şart

Maasini devre arasina kadar hep 3 ay gecikme dolmadan en gec zaman ödeyip tesise almazdim Oliveira'yi.

Biz maas farkini ödemeye hazirsak ve halen böyle davraniyorsa, daha iyisini hak etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt