Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak etme bu yıl şampiyon da olamayacaksın.

Evet küçümsüyorum 102 puanı, benden 5-10 kat düşük bütçeli takımlara yenilmeyi de kabullenmiyorum.

2 seneden fazla zaman geçmiş, bütün kırılma maçlarını kaybetmiş, üstüne yenilince taraftarla taşşak geçmiş adama sabır da saygı da göstermiyorum.

8. olduğumuzda bu günleri hatırlarız. Doğrusal şekilde başarıların artacağını zannediyoruz ama olmuyor. Her şey sil baştan dağılınca şampiyon olalım yeter deriz yine.

Bunlar yabancı orta saha almazlar. Hermoso-Jakobs bari Lauriente alsalar. Arias falan girersek yeni Tete olabilir.

Bide içimden bir his Yusuf Yazıcı son günlerde damlayacak gibi diyor. Boşta kaldı kimseye yakın değil alın size Mertensin yedeği diye çeker

Rabiot, Rabiot, Rabiot
Her yolu denedim, bitmiyor
Sahanın ortasına acayip sıçtılar, kokuyor

Erden timur olsa 6-8 numaraya alırdı o transferi ve koyardı kadroya. Oynatıp oynatmamak hocaya kalırdü

Şl'de elenince rabiot ile bizim ilişki.
images.jpeg

Avrupada takimlar transfer kapandiktan sonra serbest oyuncu alabiliyor gibi herhalde. Boyle bir sey var mi halen?

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Can Premier League clubs sign players outside of the transfer window?​

Yes. Clubs can sign free agents - players who are not contracted to another club - at any time.
However, unless there is space in a club's registered squad or the player is under the age of 21, new signings must wait until the next registration period before they can play for the club."

Kaynak

Ziyechten iyi para kazanacaksak gitsin ama düşük bedelle çıkacaksak gerek yok. Elimizdeki en farklı tarzdaki kanat oyuncusu ligde çözeceği maçlar olur yine

Yarından itibaren Avrupa takımları Ndombelerinden kurtulmak için menajerler aracılığıyla Cenk Ergün ile temasa geçmeye başlayacaklar.

kulüpler her zaman serbest oyuncularla sözleşme i̇mzalayabi̇li̇rler ancak uefa'ya kayit tari̇hi̇ni̇ unutmayin; bu tari̇h 3 eylül'dür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt