Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1725035097197.webp

Farklı biri de yönetim Okan Hocaya ortasahaya adam lazım gibi görünüyor birini alalım gibi bir tavsiyede bulundu hoca şuan ki oyuncularım yeter ama iyi bir oyuncu önerirseniz düşünürüm dedi demiş. Yönetim 4 oyuncu önermiş 8 nota ama hoca hepsini reddetmiş. Yönetim bakmaya devam ediyormuş gibi birşey yazmıştı. Belki daha başka aklımda bu kadarı kaldı.

Mazur görün kim yazdı yetişemedim timelineimda döndü belki de eskidir.

Farklı biri de yönetim Okan Hocaya ortasahaya adam lazım gibi görünüyor birini alalım gibi bir tavsiyede bulundu hoca şuan ki oyuncularım yeter ama iyi bir oyuncu önerirseniz düşünürüm dedi demiş. Yönetim 4 oyuncu önermiş 8 nota ama hoca hepsini reddetmiş. Yönetim bakmaya devam ediyormuş gibi birşey yazmıştı. Belki daha başka aklımda bu kadarı kaldı.

Mazur görün kim yazdı yetişemedim timelineimda döndü belki de eskidir.

rabiot'u reddetmez heralde öyle bişey varsa lisansını yırtsın

Young Boys denilen teknik 0 safi fizikle oynayan takıma elendikten sonra hiç foruma girmemiştim. Hayat karardı resmen çok ümitliydim CL için hem de yeni formatında.

Şu kulüpte en çok güvendiğim isim Okan Hocaydı ama sezon başından beri hem transfer hem de oyun anlamında inanılmaz büyük hayal kırıklığı yaşıyorum öyle böyle değil. Ben olsam son düdük çalındığı anda Hocayı gönderirdim çünkü bu rezaletin izahı mümkün değil.

Şimdi foruma bir gireyim dedim Hermoso, Jakop vs vs havalarda uçuşuyor. Ben yönetimden biri olsam bu teknik kadroya "1" tane transfer yapmazdım üstüne yüksek maaşlı Zaha, Ziyech, İcardi, Muslera kim varsa acilen sözleşmelerden kurtulmaya çalışırdım. Yazık ki ne yazık. Kıçı kırık Avrupa Ligi için, solbeksiz sağbeksiz 102 puan aldığın Süper Ligi için bu sözleşmelerin altına girmek inanılmaz büyük ahmaklık kimse kusura bakmasın...

Sergio Oliveira alacaklarının tamamı ödenmeden ayrılmayı düşünmediğini iletti

Sancho
Cherki
Angelo Gabriel
Sallai

gibi fırsatlar çıkabilir. Sallai-Leeds işi yatmış

Muslera

Jelert - Davinson - Hermoso - Jakobs

Sara - Kaan - Torreira

Silas - Icardi - Baris​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt