- 31 Ağustos 2021
- 69.586
- 49.797
- 3.258
bu taraftar akıllanmaz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her konuda uzmansın ya yine tutmayacak tespitini de yapmışsın.Orta saha alınmayacağı alınsa da #10 alınacağı konusunda hemfikir olalım artık.
Bari iyi bir kanat alsak.
Gidip bi 6-8 numara bi tane de 10 numara almaları lazımdı zaten. ikisini de almayıp 8.5 numara sara aldı iş bilmezlerOrta saha alınmayacağı alınsa da #10 alınacağı konusunda hemfikir olalım artık.
Bari iyi bir kanat alsak.
Getir götür işleri sendelan hep mızmızlanıyon hep mızmızlanıyon. bir tane haber de sen getir biz bakalım.
İlla kufur edecem zor tutuyom kendimiErtan Süzgün: "Galatasaray, Sergio Oliveira'dan kurtulamıyor. Oyuncu gitmek istemiyor."
drama queen gibisim ellamGetir götür işleri sende
sayılır.RMC iyi kaynakmi
Burada kendimizi parçaladık ya alınmasın diye. Binbir türlü laf yedik neymiş dakika bulmuş gençmiş bilmem neymiş Erden ağabey gibi isim transferi değil GS'nin esas yapması gereken transfer tipi buymuşBu Jelert için Danimarkalı Ferdi, topla çıkıyor falan diye kafa açıp duranlar kimlerdi
Çıkıp söylesin ben dedim diye de ona göre davranalım bundan sonra.
sevgili taha, ismi cikanlardan(versus arias) acik ara saglam secim olur,sayet cidden aliyorsak . son iki gundur bir kac sey karalamistim.oyuncu hakkında ne düşünürsün üstadım
sevgili emre,ajaxtan alınabilecek *bek var mı