Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk-fb-biz, bjk ve fb ile de ciddi fark var.
daha tsyi konuşmadık
şu ikisi bizde 11 oynar
1725039441888.webp

Hayvan gibi fırsatlar çıkmaya başladı. Robiot, otavio , sterling erden başkan olsa çok rahat bu 3 luden ikisine formamizi giydirirdi. Sponsor filan bulup değerlendirmek lazım.
Sarayi almayıp firsat beklesek ortada adam kalmazdi ilk defa hemen adam alinca piyasaya adam yağmaya başladı

Ortasaha için alınacak en iyi oyuncu rabiot . Transfer dönemi başından beri bunu savunuyorum lakin Okan hoca sarayı 8 numara olarak düşünüyor rabiot gelirse sara 10 oynar Okan hoca ister mi bilmiyorum torreira rabiot sara muhteşem bir 3 lü ortasaha olur ama Okan hoca 3 lü ortasaha hiç oynatmıyor karşı o sisteme

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taktiğindeki en önemli oyuncu Mertens’in artık 37 yaşında olduğunu unutup da oraya bir transfer düşünmemek de şu ana kadar yapılan bir çok hatadan birisi
Mertens‘in ikamesi olarak Bats‘i düsünüyor iste Okan

Bana göre cok büyük bir sacmalik

Orda Sara‘nin degerlendirilmesi lazim

Okan hoca eminim orta sahaya bir yıldız istiyordur Hermoso bitti mi bilmiyoruz ama onun gibi bir fırsat transferi orta sahaya bekliyoruz yönetim şaşırt bizi

29 yaşındaki serbest oyuncu Hermoso bu tarihe kadar neden bi yere gitmemiş anlamadım. O yüzden benim neznimde soru işaretli bir transfer

apokeri de kiraya verin hava değişimi lazım ona. Kerem'de bir sene kiralanabilir Zaha gibi. Avrupanın zorluğunu görüp buraların değerini anlamaları lazım hem egoları zayıflar kafaları dinginleşir biraz.

Jelert için bir kaç hafta kopenhagın eski maçlarını izledim gözüme Mohamed Elyounoussi çarptı oyun kurucu kanat ama hem delici hemde çok iyi fizikli dirençli keşke dediğim oyunculardan birisi 2 sene önce falan yoklansaydı çok ucuza alınırdı şimdi 30 yaşında ama fiziksel anlamda hiç düşüş yaşamamış çok iyi oyuncu bizim scout ekibi de uyusun kopenhag seneler önce almış faydalanıyor mis gibi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt