Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dönemde sassoulonun düşmesi oyuncunun ikinci ligde oynamak istememesi vs işin içine katarsak max 7 verip geçmelik herif.
Oyuncuya da 2,7 teklif et lanet olsun diyip göndermek zorunda kalsınlar.

Ligde kalmış ve lig başlıyor olmuş olsaydı 13 civarı okutulurdu da 20 teklif eden intihar etsin.
Lemina seri tarzı zorunlu olmayan opsiyon 25 teklif et kiralık kalsın en kötü adamlar da 1 sene üst klasmanda oynasın bari diye belki olumlu bakarlar da win-win olur
Doğru 2.7 verelim sonra sözleşmesi bitene kadar oynatmasak bile elimizde kalsın kimse almasın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah yalandır abi o paralara sterlingi çeker oynatırsın hatta 15 e salarlar Şuan
Hep boyle cekersin alirsin yaparsinla omur geciyor sterlingte kapida bekliyor Turkiye ligi teklif yapsada gitsem diye adam arsenala gidiyor
30 milyonda versen sterlingi getiremezsin
34 35 yasinda anca gelir

Lyon 3lü oynuyor Mikautadze ve Lacazette en uçta oynuyor Zaha'yı forvet olarak kullanayacaklar sanırım başka yer yok
Adamların maaşının yarısını vererek ve satın alma opsiyonu olmadan kiralamışlar.İstediği gibi de oynatmazlar reis yav :D Bizim bu yönetimin Zaha gibi 1 oyuncuyu bu şartlarda göndermesine neler neler denir de demeyeyim ben reis yav :D

Rabiotun annesi çılgın
Yok mu kulüpte annesini ikna edecek şöyle bir karizma

1725049208087.webp

Adamların maaşının yarısını vererek ve satın alma opsiyonu olmadan kiralamışlar.İstediği gibi de oynatmazlar reis yav :D Bizim bu yönetimin Zaha gibi 1 oyuncuyu bu şartlarda göndermesine neler neler denir de demeyeyim ben reis yav :D
bunu yazarken 4ü attılar fena takım değil gibi bu sistemde iş yapabilir zaha santrafor olarak

Şimdi Strazburg-Lyon maçı var, Gele Deue'yi izliyorum da iyi ki almamışız diyorum. Adam bek felan değil, stoper oynuyor, çok da ağır. Kaan Ayhan'ın genci bildiğin. Savunmaları da delik deşik zaten, 3-1 öndeyken Strasbourg 10 dakikada 4-3 geriye düştü. Jelert her türlü iyiymiş, sağlam bir bombadan dönmüşüz.Adamlar proje takımı imiş, 23 yaş üatü oyuncu yok, o yüzden gitmiş zaten. Şansımıza olmuş.

Haluk ne anlatıyor yav.
Nasıl ferdiyi gönderdi limit açtı.

Olm maaşı kaç bu adamın ferdiyi satmayla birlikte total maliyet ne oluştu.
Ferdi alsın alsın 2 milyon alsın 30a satıldı 10 milyonu limite ekleyebilirsin.
%10-20 neyse eski kulübüne vereceksin bu da limite gidiyor.
%10dan -3 milyon +2 milyon maaşı de -1 milyondasın.
10 milyonu saydırabilirsin maximum 9 milyon limitin olur.
4 milyon maaş verdiğinde 5 milyon bonservis verebilirsin. Hadi diyelim uefa da katılma payı 5 eklendi desin.
Maximum 10 milyon eder verebileceğin bonservis.

Yavv nerden buluyorlar armand lourenteyi falan. Keremden hiçbir bir farkı yok. Niye gidip young boys gibi 20 23 yaş arası oyuncular bulmuyorlar. Adamlar 500 bin euroya almışlar oyuncuları. Neden yav neden verdikleri paralara bak.

laurente de kerem'in çok çok üstü bi oyuncu değil benim izlediğim. kerem'e bedava alternatif istiyosak depay'ı alalım daha iyi. en azından bi dönem de olsun kendini ispatlamış oyuncu, hem de sadece imza parasıyla alacaksın. şu an olmasa da tavanının kerem'in çok üstü olduğunu da milyon kere ispatlamış. zaten kazıklanmaya meyilliyiz, transferin son günleri diye laurente'yi ederinin de 2 katına geçirirler.
Lauriente özelinde demedim aslında. Takıma kanat oyuncusu lazım anlamında demiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt