Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.277
- 28.939
- 2.848
abi şaka mı bonservis 4 milyon deniliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi geceler canım geliyon mu gidiyon muTüm rtaşlarıma iyi geceler![]()
Gelme "iyi geceler" i idi buİyi geceler canım geliyon mu gidiyon mu
Benim o zamanlar ağzımın suyu akıyordu aygir gibi herifti ama bunun pasaport sıkıntısı vardi bir ara ismi bile yalan çıkmıştı sanki. Son 2 senedir takip etmedim düşüşte mi hala aygir gibi mi
Hemen gelsin baslasinAna pozisyonu sag acik, stuttgartan ayrilacak, iyi oyuncu, seri, fizikli, gole yakin
Hoşgeldin ozamanGelme "iyi geceler" i idi bu
Biraz sallıyor gibi geldi ama olsunTakip ettiğimiz bir hesap
Ulan elestirdigimde beni sömürüyordunhoca takıntılarını bırakmadan transferlerin anlamı yok
Yedekler ile as düşünülenler arasında 3 gömlek fark var. Hadi bu 3ü ile oynarsın da kalanları bu 3lü oyuna monte edemeyiz biz. Olası bir aksiliikte maçı alır veririz. 2li dısında oynamaz okans sanchez sakat olmadığında oynar sakatken de nelsson oynar gibiKaan da stoper oynuyor, Abdulkerim var Metehan var baya var aga![]()
Defansı var mı bununKiralarız herhalde bunu.Ekli dosyayı görüntüle 259247
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babasi cagirsa nolur bostaki oyuncu roma o paralari hayatta odeyemez odemezde versin yillik 5 milyon nette gorelimDe rossi cagriyorsa bitti o is, Erden baskan olsa sansimiz var derdim ama bu beceriksizler yapamaz