Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlarda da durum böyle gördüğüm kadarıyla.

"Clubs in all leagues will still be able to sign players as free agents after the deadline, and as long as they are not officially attached to any club on Aug. 30."

KAYNAK
O halde Hermoso Roma durumu sıcak. Paredes gibi de bir tercih gelebilir yani, daha düşük ücrete İtalya'ya gidebilir.

ulan aldıkları içinde tek beğendiğim hermoso olmuştu onu da romaya kaptırıyorlarmış otur ağla ey cimbomlu.

O halde Hermoso Roma durumu sıcak. Paredes gibi de bir tercih gelebilir yani, daha düşük ücrete İtalya'ya gidebilir.
Olabilir ama Hermoso'yu zaten bizim Avrupa kadrosuna yetiştirememe gibi bir lüksümüz olmadığından ötürü muhtemelen yarın maç sonrası durumu netleşir.

Abdulkerim’den cacığa doğranacak hıyar bile olmaz artık rdas. Herif bitmiş

Boey de bitmişti, çöptü. FB'de Ferdi yıllarca oldurulamayan gençti, Osterwolde 7m'luk kazıktı, İrcan Can Kahveci bilmemkaçıncı sezonunda ıslıklanarak başlamışken kariyer sezonu yaptı. Davinson Tottenham'da istenmeyen bitik adamdı. Nelsson geçen sezon başında rezildi gitmeliydi. Berkan Genoa'ya gittikten sonra bu takımın kapısından bile girmemeliydi. Maguire bile geçen sene çok olmasa da iyi bir sezon geçirdi yıllar sonra...

Bir adam biraz sallandığı anda yok hıyar bile olmaz yok bilmemne... İnşallah toparlar, toparlayamazsa zamanla kopar zaten... Hemen hazırsınız asmaya kesmeye... Ne oldu da bitti bu adam? O kadar hayvani bir sakatlık geçirmedi, ne oldu yetenekleri mi alındı? Büyü mü yaptılar? 1 sene öncesinden ne eksilmiş olabilir de bu kadar hıyar bile olmaz noktasına geldi bu adam sizin için? Neden toparlayamasın yani? Kilo fazlası varsa çalışıp verebilir, kalınlaştıysa incelebilir, konsantrasyon problemi varsa konsantre olabilir, ailevi problemleri varsa çözülebilir, vs. vs... Sanki adam 6 ayda 5 sene atlayıp 35 yaşına geldi de bitti artık kesin falan hemen...

Onlarda da durum böyle gördüğüm kadarıyla.

"Clubs in all leagues will still be able to sign players as free agents after the deadline, and as long as they are not officially attached to any club on Aug. 30."

KAYNAK
Ne saçma yav aralıkta dahi herif bir yere gidebiliyor yani anladıgım

yani mantık olarak böyle bir deadline olmalı. aynı fikirdeyiz, ben de bunu soruyorum.
İtalya'da 31 ağustos son diyorlar.
Ben hiç kasım'da ekim'de sırf serbest statüde diye transfer yapan oyuncu hatırlamıyorum onun süresi net olarak bellidir Rabiot sırf İngiltere'den teklif gelecek de oradan özel izinle oynarım diye bekliyosa onun ben kafasına tüküreyim zaten. Net olarak ŞL ve AL kayıtlarını baz alabiliriz bence hem normal hemde serbest oyuncular için

Olabilir ama Hermoso'yu zaten bizim Avrupa kadrosuna yetiştirememe gibi bir lüksümüz olmadığından ötürü muhtemelen yarın maç sonrası durumu netleşir.
En güzel tarafı süre olarak kısıt olması. Dediğin gibi iki güne anlayacağız artık ahbabım :asd:

Jakobs-Hermoso ikilisi aynı gün de gelebilir, sadece biri de, bekleyelim bakalım.

nasıl yani?

mesela italya'da transfer dönemi kapandı. free bir oyuncu şu an juventus ile anlaşsa, sözleşme imzalayabiliyor mu? imzalayamıyor mu? eğer imzalayabiliyorsa, hangi tarihe kadar bu imkan geçerli?
Arastirdim, mesela almanya da kulübler bosta olan topcuyu transfer süreci bittikden sonra da alabiliyormus.

Bu ama sadece yaz transfer dönemi icin gecerlimis, yani simdi alabiliyorlar ama kis transfer döneminde, sürec bittikden sonra alamiyorlar.

Fikstür çok yoğun. 8 Avrupa maçının önü ve arkası derken 16 lig maçı etkilenmiş oluyor. Geniş ve kaliteli rotasyon çok önemli. Biz ne yapıyoruz rotasyonu iyice daraltıyoruz. Bu sezonki lig şampiyonluğu direkt Şampiyonlar Ligini de yanında getirdiğinden çok değerli hale geldi.

ulan ferdi kadıoğlu yine sakatlanmış

adam takım değiştirdi ama yine milli ara gelince sakatlık açıkladı yaw

:ddd
Bizim ligden Avrupa'ya giden oyuncu anında sakatlanıyor, boey'de hemen sakatlandı, arda da sakatlandı, marcao da sakatlandı.
Türkiye liginde ki antrenmanlar cidden vasat zaten o yüzden vasat takımlar bu sayede bizi yeniyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt