Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 21.219
- 7.500
- 1.773
Hermoso gelmez, bu süreçleri çok yaşadık daha önce.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz sabir üstad
2 güne stoper kanat bek gelecek
Bir de orta saha bakiliyor firsat transferi
Boştaki adamlar istediği yere gidebiliyorYav isim düşse düşmese ne olur avrupada transfer kapandı tezgahta kalan mallar belli seçip alıcaz birkaçtane işte
Yada maliyet iki katı olur hocamGurme Galatasaraylılar bilir ki anlaştığımız söylenen bi oyuncu için akşam saatlerinde ekstra maliyet ya da başka kulüp adı geçiyorsa o trannsfer olmayacaktır.
Sara ile bu istisna kırıldı. Bakalım belki bugün Jakobs resmiyete dökülebilir sanırım.Maç günü transfer olmaz. Yasak
Yakup ismail umrumda değil. Hermoso'yu düşünüyorum.Sara ile bu istisna kırıldı. Bakalım belki bugün Jakobs resmiyete dökülebilir sanırım.
Bizimkiler de sürekli saçma sapan tercihler yapıyor ama herif seri dikine gidiyor bir de koca maç mücadele etti.Herif çok kotü tercihler yapıp durdu yav yani iyi bir oyuncu izlenimi hiç almadım maçta
Hermosoyu unatalım derim, nafile bir beklentiydi zaten.Yakup ismail umrumda değil. Hermoso'yu düşünüyorum.
Murat abin bu sefer sallamış. Kopenhag vavroyu yolladı dün. Elde 3stoper kaldi. Boilesen araliga kadar sakat. Bu şartlarda diksi mi göndereceklermisAbi murat durmaz durduk yere ortaya isim atip heyecanlandiriyor diks hiçbir yerde geçmemiş