Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.316
- 91.233
- 5.093
YokŞaşırdım. genelde sosyal aktiviten fabrikada 16/24 vardiyesin de takılıp, isyan etmek olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokŞaşırdım. genelde sosyal aktiviten fabrikada 16/24 vardiyesin de takılıp, isyan etmek olurdu
Viktor kulüpler dünya kupasında çok iyiydi çok beğenmiştim, yaşı da uygunmuş ben daha yaşlı sanıyordum. Oluru varsa bence alınmalı, karakter olarak da lider bir karakterkaleci-ül gala bu 3'ünden biri olacak: (tahminim):
![]()
John Victor - Oyuncu profili 26/27
John Victor, 30, Brezilya ➤ Nottingham Forest, 2025'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 13 Şub 1996, Diadema, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Kevin Mier - Oyuncu profili 25/26
Kevin Mier, 26, Kolombiya ➤ CD Cruz Azul, 2023'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 18 May 2000, Barrancabermeja, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Matvey Safonov - Oyuncu profili 25/26
Matvey Safonov, 27, Rusya ➤ Paris Saint-Germain, 2024'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 25 Şub 1999, Krasnodar, Rusyawww.transfermarkt.com.tr
yokAlırsak soyunur musun üstad?
prime Mertens gibi takılıyor Epl'de keşke böyle bir oyuncu alsak
prime Mertens gibi takılıyor Epl'de keşke böyle bir oyuncu alsak
Patrick Kluivert paraşütsüz bir düşüş yaşadı. Daha çok akılda bu kaldı. En son Adana 'dan güzel bir tazminat aldı. Keyfi yerindedir.babasini canli izleyebildin mi ? yasini bilmedigim icin soruyorum babasi da efsane topcu idi![]()
İzledim tabi kibabasini canli izleyebildin mi ? yasini bilmedigim icin soruyorum babasi da efsane topcu idi![]()
Aziz bey babasından büyük topçu kim var örneklem atar mısınızPatrick Kluivert paraşütsüz bir düşüş yaşadı. Daha çok akılda bu kaldı. En son Adana 'dan güzel bir tazminat aldı. Keyfi yerindedir.
gs'ın mevcudundan nasıl mutsuz olabiliriz reyiz ya?Evet forumdan mutsuzluk akıyor yine