- 25 Kasım 2008
- 13.524
- 12.230
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralamazlar diye düşünüyorum.Adam kendini buldu.Keşke alabilsek..Yine kiralayacaklardır , Boeyin bir tık üstü, biraz daha güçlü ve savunması daha iyi
Geçen sezon sakatlanana kadar çok beğeniyordum kendisini genç kuralına da uygun Lemina ve Torreira'yı yedekler.Hocam vasat ve Afrikalı isimlere gerek yok
Saygı duyarım ama yapamadığı işler de vardı Göztepe’de. Bir seviye yükseltiyorsak ona uygun devam etmeliyiz. Seneye yine göndereceğimiz adamları almaktansa para da yoksa transfer yapmamalıyız. Ana kadro zaten şampiyon yapabilecek seviyede. Para olur devrede bir hamle daha yaparız vs. Bir de Göztepe adamın piyasasının 2 katını isteyecek; çağrılmayacak muhtemelen ama Afrikalı, sayı da yüksek bizde. Daha önce dediğim gibi seviye yükseltiyorsak Chelsea’nin gençlerinden falan kiralamalıyız satın alma opsiyonlu.Geçen sezon sakatlanana kadar çok beğeniyordum kendisini genç kuralına da uygun Lemina ve Torreira'yı yedekler.
donna gelirse forvet-kaleci ortalaması olarak dünyadaki en iyi takım oluruz bilmem katılır mısınBiz Donnarumma'yı istiyoruz kendi adına konuş Haluk.
Noldu lan
Net kere net Cl'de rakip bizim 11'i tahtaya yazarken tırsar.donna gelirse forvet-kaleci ortalaması olarak dünyadaki en iyi takım oluruz bilmem katılır mısın