- 23 Aralık 2008
- 65.491
- 63.458
- 5.103
asıl evli olanlar açmalı kanka. cümlede bir tezatlık var.Dediğim gibi banlanmak sıkıntı değil reisEvli olanlar lütfen bu fotoğrafı açmasın
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asıl evli olanlar açmalı kanka. cümlede bir tezatlık var.Dediğim gibi banlanmak sıkıntı değil reisEvli olanlar lütfen bu fotoğrafı açmasın
![]()
Eeeeee bu da gurumuşDediğim gibi banlanmak sıkıntı değil reisEvli olanlar lütfen bu fotoğrafı açmasın
![]()
asıl evli olanlar açmalı kanka. cümlede bir tezatlık var.
Hangi açıdan baktığınla değişirEeeeee bu da gurumuş![]()
Sen tdk mısın. İngilizceden İngilizceye sözlük müsün... Çok biliyo millete öğretmeye çalışıyo..dogrusu young boylara veya young boysa olmali.
Devrim mi Burcu mu.
Eğer ilk seçenek ise sana karşı bütün saygımı kaybederim !!!
Sato san, kalende hayrettin var herhaldebu gidişle
sane - akgün - bay
osimhen
Jelert
Frankowski
Köhn
Cuesta
Zaniolo
Ahmed
Yusuf
Morata
Eyup
Nelsson
Metehan
tam 8 futbolcu. Bunlar acilen ṣutlanmali
Biz sadece kdb gönderebildik simdiye kadar, muslera ve mertensin kontrati bitti de gittiler
Hep bunlar transfer yapamaz diyoruz da bunlar gönderemiyor da
Aynen masonum, ne alaka yani önce kaleci? Sag bek de stoper de ayni derece önem arz ediyor, ama bunlar beceriksiz bunlar çapsiz bunlar ayni anda 2 iṣi yapamiyor malesefbu önce x pozisyonu halledelim sonra diğer y pozisyona bakarız olayıda bu sene çıktı
sizin çingene kurumsallığınızı yiyim çapsızlar
sanki aynı anda 4-5 transfer yapılamıyormuş gibi
Bu son ṣansi bence, gene avrupada sicarsak sezonun bitmesini beklemeden görevden alinmaliokancilarin hosuna gitmeyecek ama okan bu kafayla devam ederse avrupa‘da rezil olmaya devam eder
sorunu oyuncularda sananlar var hala
tabiki transfere ihtiyacimiz var ama transfer yaptiktan sonra hersey düzelmeyecek
okan avrupa‘da antep, kayseri, konya gibi takimlara karsi oynamadigini anlamali
komple yari sahamiza gömülelim demiyorum tabi ama adam rakibe göre oyun plani, kompakt ve dengeli oyun nedir bilmiyor
neyse ligde osimhen, sane, yunus gibi oyuncularin bireysel aksiyonlariyla antalya‘yi falan ikina ikina yenip kendimizi avutmaya devam ederiz sikinti yok
4 viski bardağı bira pek bişey ifade etmez amaYok bu yönetim beni sinir hastasi edecek. 4 whiskey bardagi, 4 bira ictim halen sinirliyim bu yönetim. Istifa edin lan bi kaleci alamadiniz
Normal kafaylada, biraz alk ile de sinir hastasi etmeyi basariyorlar4 viski bardağı bira pek bişey ifade etmez ama![]()
O kim yav?ben zayıf kadın sevmiyorum.zayif insan da sevmiyorumHarikayi nasil buldun üstad
Sanmiyorum ahbapjelert
zaniolo
morata
nelsson
kalsalar ii olur gibi görünmekte