Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi banlanmak sıkıntı değil reis :D Evli olanlar lütfen bu fotoğrafı açmasın :D
Resim
asıl evli olanlar açmalı kanka. cümlede bir tezatlık var.

Jelert
Frankowski
Köhn
Cuesta
Zaniolo
Ahmed
Yusuf
Morata
Eyup
Nelsson
Metehan

tam 8 futbolcu. Bunlar acilen ṣutlanmali

Biz sadece kdb gönderebildik simdiye kadar, muslera ve mertensin kontrati bitti de gittiler

Hep bunlar transfer yapamaz diyoruz da bunlar gönderemiyor da

Jelert
Frankowski
Köhn
Cuesta
Zaniolo
Ahmed
Yusuf
Morata
Eyup
Nelsson
Metehan

tam 8 futbolcu. Bunlar acilen ṣutlanmali

Biz sadece kdb gönderebildik simdiye kadar, muslera ve mertensin kontrati bitti de gittiler

Hep bunlar transfer yapamaz diyoruz da bunlar gönderemiyor da

jelert
zaniolo
morata
nelsson

kalsalar ii olur gibi görünmekte

bu önce x pozisyonu halledelim sonra diğer y pozisyona bakarız olayıda bu sene çıktı

sizin çingene kurumsallığınızı yiyim çapsızlar

sanki aynı anda 4-5 transfer yapılamıyormuş gibi
Aynen masonum, ne alaka yani önce kaleci? Sag bek de stoper de ayni derece önem arz ediyor, ama bunlar beceriksiz bunlar çapsiz bunlar ayni anda 2 iṣi yapamiyor malesef

Yok bu yönetim beni sinir hastasi edecek. 4 whiskey bardagi, 4 bira ictim halen sinirliyim bu yönetim. Istifa edin lan bi kaleci alamadiniz

okancilarin hosuna gitmeyecek ama okan bu kafayla devam ederse avrupa‘da rezil olmaya devam eder

sorunu oyuncularda sananlar var hala

tabiki transfere ihtiyacimiz var ama transfer yaptiktan sonra hersey düzelmeyecek

okan avrupa‘da antep, kayseri, konya gibi takimlara karsi oynamadigini anlamali

komple yari sahamiza gömülelim demiyorum tabi ama adam rakibe göre oyun plani, kompakt ve dengeli oyun nedir bilmiyor

neyse ligde osimhen, sane, yunus gibi oyuncularin bireysel aksiyonlariyla antalya‘yi falan ikina ikina yenip kendimizi avutmaya devam ederiz sikinti yok
Bu son ṣansi bence, gene avrupada sicarsak sezonun bitmesini beklemeden görevden alinmali

Hoca beni korkutuyo. Şu harcanan paralar yine Şl de elimize vermezler umarım. Ne hikmetse her zaman oldu bu defa, doğru oyunu oynatıyo dedikten 1 maç sonra güzel sıçış geliyo. Mesela şu Lazio macında forvetsizken ve hava topuna cıkacak adam yokken hücumda sürekli kanattan ortalar kesildi yine. Bu kanserden kurtulduk sanmıştım daha derli toplu ilk takıma karşı yine nüksetti. Umarım bir hazırlık maçından ibaret olur.

Herkes kaleciye takmış durumda. Tmm önemli de. Stoper eksiğimiz var. Sağ bek yok. Orta sahada Sara yerine daha hızlı daha skorer daha iyi defanstan top çıkaran şutu olan bir 8.5 lazım. Yedek ve rotasyon için 6 lazım. Biz bunları almazsak yine Avrupa da hayal olcak herşey

Bide hocanin kesin gönderilecek oyunculari hala oynatmasina ayar oluyorum. Kendi agziyla söyledi nelsson gidecek diye ama bakiyorsun hala oyuna aliyor niye? Oynasin da piyasa yapsin diye mi? Oyuncuyu bilen biliyir zaten yani 15dk da acayip oynayip 5m yerine 10m mi satacaz?

Abi gecen sene uefada bile rezalet bi tablomuz vardi

Bu sene degisen bir sey yok ki hatta tersine mertens ve muslera gitti

Bir tek sane geldi geçen seneki kadroya

Boşu boşuna gaza gelmenin manası yok

İlk inmesi gereken mevki kaleciyken o bile belli degil daha 2 ay gecti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt