Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.695
- 40.410
- 3.413
Sagbek de alinacak stoperde1 topçuya 75m verip atıyorum sağ beki ya da stoperi alternatifsiz veya vasat bırakan Okan değil. Sonuç olarak 8 rakip gelecek kuradan ve çok şanslı değilsen 4 tanesinin kadrosu 75m'luk santraforuna rağmen seninkinden iyi olacak, diğer 4 takımının da kadrosu seninkinden iyi olabilir veya denk olabilir hatta. Santraforun CL'deki en iyi birkaç santrafordan biri diye tüm kadron öyle olmuyor. CL gerçeklerine dönün ve ayağınız yere bassın.
Ha 1 Sagbekin yok diye veya stoperin alternatifsiz diye de mazareti kabul etmiyorum. Dediigim gibi kimse kusura bakmayacak
Avrupada gecen sezon tokat yedigin takimlarin kadrosu seninkinden cok daha ustunmuydu? Hayir
Adamin pressten baska bi oyun plani yok, yeri geldiginde senden daha iyi takimlara geride bekleyip kontra oynamayi bileceksin. Ama paṣamiz ben ders almam ders veririm dusturuyla önune gelene ayni oyunu oynamaya calisip habire tokat yiyor ve ders almiyor
Bu sezon artik son sansi avrupada basarisiz olursa BENCE amasiz fakatsiz görevden alinmali. Ha sezonun bitmesini beklemeden görevden alinmali
Yerine kim gelirse gelsin ligi bu kadroyla sampiyon tamamlar zaten. Önumuzdeki sezon da bu takimi avrupada basarili yapacak hoca getirilir