Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem değilde florentino üzer o cidden toparlar bunların orta sahasını bunlar florenti alırsa bizim bissouma çekmemiz lazım

Osi, Sane deve dişi gibi transferler sahiden. Bunları başaranlar sağ bek ve kaleci için de iyi işler yapar.

gökhan dince büyük ayıp etti haluk yalnız bıraktı

her sene fener’i sampiyon ilan eden tayfa hafiften yerlerini almaya baslamis.

arkadaslar o camia ezik bir camia 11 yildir sampiyon olamyan, baslarinda istenmeyen diktatör,saygisiz TD,yangina hazir taraftar, kongrede birbirine soven,galatasaray’in ilgilendigi oyuncalara salca olan, efsanelerine mutfakta veda eden,kadrosunda irfan cenk cegiz mhy gibi futbolu sönük oyunculari barindaran bir camia

Kaleci hariç diğer transferde aceleye gerek yok açıkçası orta saha konusunda fırsat kovalama taraftarıyım bakarız bu senede sürpriz birileri düşer.

A+ oyuncuları kovalamak lazım geçmiş örnekler olacak ikna olmaları kolay olur.

Zamanında Amrabat’ı istiyorduk noldu Fener’de tutmadı. Fener’in kimi aldığına takılmadan kendi eksiklerimizi halletmeliyiz hızlıca.
Mourinho Feneri trollüyor. Tazminat peşinde adam. Kimi alsalar dikiş tutmazlar bu yönetim ve hoca başlarındayken. Bir de aldıkları ahlar var. Bellerini asla doğrultamayacaklar.

2018 yazi gibi.bi de basaksehirin 5 puan gerisine dustuk mu tamam

Yalandan bi cl galibiyeti sallai frikikten atar falan eren derdiyok gibi :(

taraftarın yıllardır küfür ettiği Gslı adamları almak, malum menşeili markayı stad sponsoru yapmak.

bu gibi ekstreme ve absürd hamleler, fb taraftarının ve camiasının içinde stres biriktirmekten başka bir işe yaramaz.

düşünsenize, fb taraftarına ana avrat küfür etmiş, "onların yolu yanlış, umarım bir gün anlarlar" demiş eski bir gslı adamı alıyorlar. fb taraftarı sosyal hayatında gslı arkadaşlarıyla futbol sohbeti yaparken yıllarca kerem'e küfür etti belki. nefret etti. şimdi kabullenmek zorunda. travmaya bak.

ilk etapta taraftar, fanatizmin gereksinimi olarak mecburen bu absürd hamleleri aklamaya çalışacaktır ancak en ufak bir olumsuz gidişatta bu biriken stres anında patlamaya dönüşür.

ali şen'den beri böyle bunlar. hayır bir boka da yaramıyor bu hamleleri ama ısrarla aynı frekans üzerinden yürüyorlar. bence sorun yok. :)

ben hala daha kerem'in fb'yi kabul etmeyeceğini düşünüyorum ama üst seviye avrupalı bir topçu alacaklarına, 20-30 milyon bütçeyi böylesine riskli bir hamleye gömmeleri bizim işimize gelir. aynısını uğurcan için de temenni etmiştim ama uğurcan'ın fb'ye transferi son anda yatmıştı.

Gidecekler ve ismi çıkmayan 3 kaleciden biri ile artık bu hafta somut açıklamalar olması gerekiyor ve bunu bekliyorum.

Tamam işte orada forma az gelecek diye endişeleniyorsa bize Osimhen ve Icardi'nin arkasına da gelmez kolay kolay (Icardi sakatlıktan zayıf döner de onun önünde mü olurum rotasyonda acaba diye de düşünmez)
Manu göndermenin yoluna bakıyor ya. italyaya kaktırmanın peşinde.

Yav inşallah alırlar Kerem'i de bir daha bize gelme ihtimali kalmaz..Bir tur daha bu herifin triplerini,o negatif hallerini görmek istemiyorum..

Ayrıca kerem ve talisca nin on tarafta oynadığı bir senaryoda fb nin iyi top oynama ihtimali sıfır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt