Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akturkun konusuna yazamıyorum bile , fikirlerim bariz yani.Bosu boşuna kimseye sovmem,nefret etmem ben bizde oynayan.Cok isterim fbye gitmesini keremin hatta bizim kaleci transferinden bile daha çok bunun olmasını isterim.Hem bu zamana kadar ettiklerim,nefretim boşa gitmez -son senesinde kadroda gördüğümde başıma ağrılar giriyordu ilaç kullanıyordum sakasiz- hem de bundan sonra daha çok söverim iyi olur umarım olur bu iş

Kerem burda tepkilere dayanmadı gitti şimdi ifb ye gittiğinde olacak olanlardan sonra bunu nasıl göğüslemeyi düşünüyor acaba ifb yöneticilerine de bu soru aynı zamanda

siyaset hakana engel oldu diye oeler
buna ne diyeceksiniz yüreksiz haysiyetsizler

akturkun konusuna yazamıyorum bile , fikirlerim bariz yani.Bosu boşuna kimseye sovmem,nefret etmem ben bizde oynayan.Cok isterim fbye gitmesini keremin hatta bizim kaleci transferinden bile daha çok bunun olmasını isterim.Hem bu zamana kadar ettiklerim,nefretim boşa gitmez -son senesinde kadroda gördüğümde başıma ağrılar giriyordu ilaç kullanıyordum sakasiz- hem de bundan sonra daha çok söverim iyi olur umarım olur bu iş
Sen de mi atildin konudan?😂

Valla Kerem, 1 gr aklın varsa Fenerbahçe'ye transfer olmazsın. Zira sen kaptanlık bandını taktığın ve seni sahiplenen takımda bile en ufak homurdanmada sıkıntı çektin.

Sanma ki Fenerliler seni benimseyecek. Olm Tanju'yu nereye koydularsa, bugün Emre'yi nereye koydularsa, sana da aynısını çekecekler işte.

Camiasız zik gibi kalacaksın ortada.

1754255758370.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt