Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi arkadas 2-3 yil önce bizim takim kaldigi ayni oteldeydi, en simarik kerem dedi bir resim cekinmek istedi, hatta üstümde kerem formasi vardi dedi, offf falan demis hadi gel cabuk cek falan yüz ifadesi nefretliymis hic orali olmamis

Karektersiz oldugu belliydi
2009, 2010 antrenman binasında oturuyorum bir arkadaşla, senin avatardaki şahıs odadan çıktı,
arkadaşım aaa Arda bi resim çekilebilirmiyiz dedi tabi dedi geçtiler 2,3 kare aldım, Arda bekliyor bende çekilecem diye gitmedim , tamam mı diye sordu, tamam uza dedim
Şaka değil, ciddiyim

Yanlışınız var , İslam hijyeni esas alır tüfekle vurularak veya farklı şekilde öldürdülen hayvan mundar olur , veya kendi kendine ölen hayvan , bunun dışında kimin kestiği önemli değil hepsi helaldir, İşidçilere göre bizim kestigimizde haram tabiki, ayrı dava

Bakara Suresi 173. ayet:
"Allah size sadece ölüyü (leşi), kanı, domuz etini ve Allah'tan başkası adına kesileni haram kıldı."

Dolayisiyla tekbir getirilmeden yani Allah adina kesilmemis hayvan eti helal sayilmaz. Benim anladigim bu. Asiri aclik ya da hayatta kalabilmek icin digerleri minimum duzeyde yenebilir.

Berke
Ferdi - Sanchez - Akanji - Jakops
Torreira - Lemina/Sara
Sane - Arda Güler/Yunus - Barış
Osimhen

Fit miyiz

Edit: Goygoyuna yazdım da güzel kadro oldu

kerem konusunda hiç endişem stresim yok çalhanoğluna içten içe darılmıştım ama kerem konusunda hiç takılmıyorum, hayatının en büyük bunalımına girecek bu arada ailesi arkadaşları herkese mobbing yapacağız o ayrı konu

Geceye kral bir foto bırakalım. Aile her şeydir, nasıl yetişirsen öyle olursun.

499671842_1173722061434145_3906839586344074944_n.webp

BAY'i bu saatte satan istifa etsin. Hatta Antep maçından 1 gün önce satın da tam olsun

bu arada keremi net doğru açıklamak zorundalar bizim opsiyon olduğu için örneğin 30a alırlarsa net dökeriz ortalığa kaça aldıklarını

Bakara Suresi 173. ayet:
"Allah size sadece ölüyü (leşi), kanı, domuz etini ve Allah'tan başkası adına kesileni haram kıldı."

Dolayisiyla tekbir getirilmeden yani Allah adina kesilmemis hayvan eti helal sayilmaz. Benim anladigim bu. Asiri aclik ya da hayatta kalabilmek icin digerleri minimum duzeyde yenebilir.
Arif abi Amerika'da 7/24 hamburgerleri götürüyorsun, bize gelince Kerem, Orkun gibi takılıyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt