- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Altyapıya bu eşgalde olmayan kimse alınmamalıdır. Tipe bakınca işte bu Cimbom için canını verir demeliyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Aziz alacaklarından vazgeçme dışında bize fesih tazminatı adı altında bir ücret ödedi. Yani fener bonservisini Serdar'a aldırdı. Kendi kendilerini kandırmış oldular. Tam fenerlik hareketti.Adı "FB bonservis verdi" olmasın diye Serdar Aziz alacaklarını, primleri falan bıraktı baya bir diye hatırlıyorum, biz de ona istinaden gönderdik işte.
Para için can alır tipi var daha çok.Ekli dosyayı görüntüle 297824
Altyapıya bu eşgalde olmayan kimse alınmamalıdır. Tipe bakınca işte bu Cimbom için canını verir demeliyiz.
25 milyona ikna olmuş diyorlar.Benficayi ikna ederlerse iş bitmiştir. Hissiyatim yarın gece veya salı sabah aciklarlar
Benim aldığım duyumlarda da bize olan payı vermemek için hulle işlerini düşündükleri ama Benficanin olmaz dediği. O işleri çözerlerse alirlar25 milyona ikna olmuş diyorlar.
Keremle ilgili kısa bir yazı yazacaktım. Senin yazını görünce yazacak kelimem kalmadı. Bire Bir katılıyorum yazdıklarına. Ellerine sağlık renktaş.Kerem'in suyun karşı tarafına gitmesi problem değil. Aksine bizim için iyi bile olabilir. Verecekleri bonservise çok daha iyi bir isim alınabilir normalde. O bölgeye oyun aklı koyabilecek birisini almamaları çok olumlu olur Tadic sonrası. Ha öyle ya da böyle skor yaptığı için illa ki maç çözer ama skor yapmadığı her maç hedef tahtası olması çok muhtemel. Bizde de öyleydi. Çünkü çok fazla fundamental eksiği olan bir oyuncu. 1 devrede 25 top kaybı ile oynadığı gunler oluyordu. Üstelik sorun çıkarmaya/yaşamaya da çok yatkın bir oyuncu. Herkes neden bu kadar problem etmiş anlamadım. Oraya gidip de mutlu olan 1 Allah'ın kulu yokken bırakın gitsin de zevkle olacakları izleyelim yahu. Zaten kendisini zerre sevmezdim. Bizim taraftardan kimsenin sempati duyduğunu da düşünmüyorum.
Bize fazla kalmaz. Onu dert etmezler.Benim aldığım duyumlarda da bize olan payı vermemek için hulle işlerini düşündükleri ama Benficanin olmaz dediği. O işleri çözerlerse alirlar
Sol bek mevki dolu bizdeBizden de Ferdi misillemesi gelir mi?
TR'den yetişmiş sağ bek for UCL ListBu Sazdagli'da ne buldugunyzu merak ediyorum. Yaptigi uc asistin ikisi dandik savunmali fenere karsiydi.
@Emir Sato Zaniolo Olimpiakos işi konuşuluyor sende aldın mı o kokuyu Emir hocam