Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f2323243-8942-47f1-8083-343e2327280c.webp

Altyapıya bu eşgalde olmayan kimse alınmamalıdır. Tipe bakınca işte bu Cimbom için canını verir demeliyiz.

Adı "FB bonservis verdi" olmasın diye Serdar Aziz alacaklarını, primleri falan bıraktı baya bir diye hatırlıyorum, biz de ona istinaden gönderdik işte.
Serdar Aziz alacaklarından vazgeçme dışında bize fesih tazminatı adı altında bir ücret ödedi. Yani fener bonservisini Serdar'a aldırdı. Kendi kendilerini kandırmış oldular. Tam fenerlik hareketti.

Kerem'in suyun karşı tarafına gitmesi problem değil. Aksine bizim için iyi bile olabilir. Verecekleri bonservise çok daha iyi bir isim alınabilir normalde. O bölgeye oyun aklı koyabilecek birisini almamaları çok olumlu olur Tadic sonrası. Ha öyle ya da böyle skor yaptığı için illa ki maç çözer ama skor yapmadığı her maç hedef tahtası olması çok muhtemel. Bizde de öyleydi. Çünkü çok fazla fundamental eksiği olan bir oyuncu. 1 devrede 25 top kaybı ile oynadığı gunler oluyordu. Üstelik sorun çıkarmaya/yaşamaya da çok yatkın bir oyuncu. Herkes neden bu kadar problem etmiş anlamadım. Oraya gidip de mutlu olan 1 Allah'ın kulu yokken bırakın gitsin de zevkle olacakları izleyelim yahu. Zaten kendisini zerre sevmezdim. Bizim taraftardan kimsenin sempati duyduğunu da düşünmüyorum.

Benficayi ikna ederlerse iş bitmiştir. Hissiyatim yarın gece veya salı sabah aciklarlar

Kerem'in suyun karşı tarafına gitmesi problem değil. Aksine bizim için iyi bile olabilir. Verecekleri bonservise çok daha iyi bir isim alınabilir normalde. O bölgeye oyun aklı koyabilecek birisini almamaları çok olumlu olur Tadic sonrası. Ha öyle ya da böyle skor yaptığı için illa ki maç çözer ama skor yapmadığı her maç hedef tahtası olması çok muhtemel. Bizde de öyleydi. Çünkü çok fazla fundamental eksiği olan bir oyuncu. 1 devrede 25 top kaybı ile oynadığı gunler oluyordu. Üstelik sorun çıkarmaya/yaşamaya da çok yatkın bir oyuncu. Herkes neden bu kadar problem etmiş anlamadım. Oraya gidip de mutlu olan 1 Allah'ın kulu yokken bırakın gitsin de zevkle olacakları izleyelim yahu. Zaten kendisini zerre sevmezdim. Bizim taraftardan kimsenin sempati duyduğunu da düşünmüyorum.
Keremle ilgili kısa bir yazı yazacaktım. Senin yazını görünce yazacak kelimem kalmadı. Bire Bir katılıyorum yazdıklarına. Ellerine sağlık renktaş.

Benim aldığım duyumlarda da bize olan payı vermemek için hulle işlerini düşündükleri ama Benficanin olmaz dediği. O işleri çözerlerse alirlar
Bize fazla kalmaz. Onu dert etmezler.
Biz mutlaka Kerem ile tazminatlı ayrılmalıydık.
O süreci kim yönetti merak ediyorum. Gerçi olağan şüpheli belli

Ağalar salın gitsin yav. Bunlar kim daha fazla para verirse o takimlidir. Herkesten aynı duruşu beklemek bizim hatamız. Konuşmaya bile gerek yok. Geçmişte daha büyükleri oldu Tanju gidince battık bittik mi ? Hayır. Salın Bosverin

nijerya lagoslu bir adamın çeyreği kadar olamadın yerli oyuncularda bu var maalesef hiç bir yerliye yeterince değer vermeyeceksin. Bizim bazı taraftarlarda yerlilere değer verilmiyor cart curt diye zırlıyor eh al işte. İşlerine gelince kulüp aşığı damarda o renk kan akıyor işler değişince profesyonel sporcu.

Şu günlerde satışlara odaklanmak çok mantıklı. En hızlı şekilde Frank (8m), Cuesta (6m), Nelsson (7m), Köhn (7m), Berkan(2m), Jelert (9m), Zaniolo (10m), Kutucu (Kiralık), Eyüp (Kiralık), Yusuf (Kiralık), Kazımcan (1m) gibi çözebilirsek;

1- Kaleci
2- İlkay
3- Boey vb.
4- Sol stoper
5- U23 6NO
6- U23 10NO/ST
7- G.Sazdağı

Transferi ile bu operasyon sonlandırılır.

Bu arada bundan sonra bence bizden giden topcular için de maç topici açılmamali. Siz vaktiniz verip maçını izlersiniz onlar gider cebini düşünür hain olur

Türk futbolu iğrenç bir noktada.

Hakan safi kocaeliye sponsor olmuş

Spor bakanı Kerem transferini çözmüş

Fenere arsalar peşkeş çekilip bankalar birliğinden çıkartılıyor

Şükrü saraçoğlu dönemlerini yaşıyoruz aslında tek fark bu kadar siyasi desteğe rağmen başarılı olamıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt